ALO! OTKRIVA Saradnik Ludog Džonija pucao na mladiće u Obrenovcu, za njega radio i prljavi inspektor!
Foto: Printscreen/instagram/Facebook

Policija i dalje traga za četvoricom mladića koji su u nedelju u 20.30 časova u Ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu pretukli mladića N. D. (27), a onda ispalili nekoliko hitaca iz pištolja u njegovog druga V. M. (24).

Kako saznajemo, inspektori su pronašli zapaljeno vozilo za koje se sumnja da su koristili napadači.

- Čuli smo da je napadnut dostavljač hrane. Niko nije smeo da izađe iz stana - navodi izvor.

Četvorica napadača, podsetimo, najpre su palicama polupali automobil „ford fijesta“, zatim pretukli mladića, a onda pucali u drugog.

- Policija je pronašla četiri čaure ispaljene iz pištolja. Nakon što je mladiću ukazana pomoć, saslušan je u policiji. On je do detalja ispričao kako je došlo do napada i otkrio identitet napadača. Rekao je da je video da je jedan od mladića u njegovog druga ispalio četiri hica, ali ga nije pogodio - kaže sagovornik blizak istrazi.

Nepuna 24 sata kasnije, u Obrenovcu se dogodila još jedna pucnjava. Četvorica maskiranih muškaraca pucala su iz vozila u pokretu na mladića (28). Sumnja se da je reč o istoj ekipi.

- Pripadnici policije brzom akcijom uhapsili su Slavišu Đ. (30) zbog pokušaja ubistva. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati - navodi naš izvor.

Kako Alo! saznaje, sumnja se da je Slaviša Đ. blizak saradnik vođe „vračaraca“ Nikole Vušovića, zvanog Ludi Džoni.

- On se, navodno, često sastajao u jednoj kafani sa ostalim članovima kriminalne grupe. Sumnja se da je imao i zaštitu jednog prljavog inspektora s kojim je često sedeo u kafani. Policija je prikupila brojne dokaze o korupciji i očekuje se njegovo hapšenje - navodi izvor Alo!. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Nađen mrtav posle dve godine,
sumnja se da je Belivukova žrtva

Telo Strahinje Beloševca (31) pronađeo je u subotu uveče u šumici u centru Aranđelovca dve i po godine nakon što je prijavljen njegov nestanak.

Beloševac je nestao 12. jula 2020. godine, kada je izašao iz kuće da kupi cigarete i više se nije vratio. Pored skeleta pronađene su patike, ranac, kačket i telefon.

Rođaci pokojnika sumnjali su da je i on bio žrtva ozloglašenog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Radovan

14.12.2022 07:07

Odlično znamo i koji Inspektor G.I iz Obrenovca

Micka

14.12.2022 10:52

Odlično znamo ko je Šef Obrenovačkih Inspektora i njegovih prljavih veza sa narko dilerima.