PRIMORAVAO JE ŽENE NA SEKSUALNE USLUGE Starac iz Novog Sada optužen za trgovinu ljudima ostaje iza rešetaka
Alo!

Optužnica podignuta protiv Novosađanina D. P. (80) zbog sumnje da je trgovao ljudima, potvrđena je, ali još nije postala pravosnažna.

Njemu je, ponovo produžen pritvor, i ova mera može trajati do 16. marta, pišu Novosti.

Osamdesetogodišnjak je uhapšen marta 2021. godine, pod sumnjom da je od 2017. godine vrbovao žene za pružanje seksualnih usluga u njegovom salonu za masažu, koristeći njihovu tešku materijalnu situaciju. On se sumnjiči da je zloupotrebom teških prilika, vrbovao i eksploatisao radi prostitucije šest žena, u svojim improvizovanim salonima, na četiri lokacije u Novom Sadu.

Ovako je srpska policija razbila kriminalnu grupu - Alo.rs

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je vodilo istragu o ovom slučaju, a radi zaštite žrtava seksualne eksploatacije, oštećenima je dodeljen status posebno osetljivog svedoka, i one su saslušane u skrin-sobi.

Žene koje je osumnjičeni angažovao, kako se sumnja, pružale su usluge masaže na više lokacija, a jedan od stanova u kojem se to dešavalo je u Ulici Pavla Papa u Novom Sadu.

Uhapšen kik bokser zbog reketiranja - Alo.rs

Prema nezvaničnim saznanjima, "usluge" devojaka nuđene su preko oglasa u novinama, ali i na internetu, a u razgovoru preko telefona bi se dogovarali u vezi sa masažom, a onda bi zainteresovani dolazili na datu adresu. Kada bi klijent došao ispred "salona", trebalo je ponovo da pozove i javi se da je ispred, i tek tada bi ga puštale u stan.

Komšijama u jednom od stanova u centru grada, kako su ispričali posle policijske akcije 24. marta, ništa nije bilo sumnjivo, i nisu znali da se tu nalazi salon za masažu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading