Dolovo
Foto: Alo/Alo

Piše: Enis Sadiku

Majka četvoro dece J. P. (27) iz Dolova kod Pančeva poginula je sinoć u stravičnoj nesreći, kada je biciklom podletela pod traktor!

Da stvar bude još tragičnija, traktor je vozio njen teča! Svekrva nastradale Jelene, rekla je da je neposredno pre nesreće Jelena rekla da će biciklom otići po dete u školu.

- Jelena mi je rekla, majka brzo dolazim. Sela je na biciklo i otišla po ćerku u školu, mislila sam da će brzo se vratiti. Doćiće tek u ponedeljak u sanduku - počinje ispovest Vera, svekrva nastradale Jelene.

Za tragičnu vest da joj je snaja nastradala čula je od komšija

- Čula sam od komšija, a tada je Jelenin muž Igor odleteo do centra mesta nesreće. Kada je Igor došao,nije prestao sa plakanjem. Stalno je dozivao Jelena. Vikao je “Jelo moja zašto”. Svi smo potišteni. Duša me boli za snagom - kaže svekrva i dodaje:

Kad pogledam nenu decu koja majku neće upamtiti bol me oduzme. Znate li vi da je beba od osam meseci ostala bez majke. A najstarije dete po koje je posla ide u prvi razred - priča neutešna snaja.

Vera dalje objašnjava da je samo spletom nesrećnih okolnosti ostala bez staje.

- Po unuku je trebalo da ide moj sin, ali vratio se mnogo umoran sa posla i zato je Jelena otišla po dete. Kada je krenula rekla sam joj da se ne spušta niz nizbrdicu, a ona je samo odmahnula rukom i navukla kapuljaču na glavu. Ne smem ni da pomislim šta bi se dogodilo da je vozila dete - objašnjava Vera.

Ona je dodala da je njen sin i Jeleni muž Igor otišao u Pančevo da reguliše administraciju pa da organizuje sahranu.

- Telo bi trebalo u ponedeljak da se dopremi kući, a utorak bi će najverovatnije biti sahrana - pojašnjava za Alo.rs, Vera, svekrva nastradale Jelene.

O trenutku nesreće, Jelena ne zna mnogo, a kaže da je 

- Njen teča Željko je u tom trenutku vozio traktor, a onda prešao preko ležećeg policajca, pa je navodno dodao manji gas. Onda je tad i pogledao na sekund u stranu kako bi se nekom javio i je došlo do tragedije. On ju je odbacio metar dva ispred stisao kočnicu ali ju je pregazio - zaključuje svekrva za Alo.rs.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading