ISPOVEST KUMA TRAGIČNO STRADALE SVETLANE U SURČINU ''Ponaša se kao da je zgazio kera, a ne majku osmoro dece!''
Foto: Printscreen TV Pink

Na dan kada je Vujadin D. (49) vozač koji je usmrtio majku osmoro dece i povredio njenog supruga, Svetlana je preminula. Porodica je na ovu odluku sudije ostala nema.

''Ubica moje kume je na slobodi, šta da vam kažem. Mi njega lično ni ne znamo, nikada ga nismo viđali ali u komšiluku pričaju da je tu iz kraja. Kažu da je moćan čovek, da ima svuda veze, kao i da ima dve firme u vlasništvu'', priča neutešni Aleksandar.

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NEDALEKO OD RAŠKE Dvoje teže povređeno, jedna osoba bez svesti - vatrogasci na mestu udesa (FOTO)

Kum pregaženih roditelja napominje i da nakon Vujadinovog puštanja na slobodu više ni u šta ne veruje.

''Više ne verujem ni policiji, ni sudu. Očigledno je da ako si moćan i imaš para možeš da se izvučeš iz svega, pa makar to bilo i ubistvo nedužne žene'', kaže kum.

Ističe i da se Nikola polako oporavlja, te da je zadobio ozbiljne povrede ali da se deca brinu o njemu.

''Toj deci jedino je on ostao, izgubili su majku. Mnogo teško to podnose, i dalje ne mogu da se pomire sa tim. Njihovoj najmlađoj deci je najteže, ne mogu da dođu sebi'', navodi Aleksandar.

Napominje i da je sutra sahrana njegove kume, te da nemaju mira niti mogu lepo da je isprate s obzirom na to da njen ubica slobodno šeta među nama.

Podsetimo, stravična saobraćajna nesreća dogodila u petak u Surčinu, kada je na Svetlanu i Nikolu naleteo vozač Vujadin D. (49) koji je naneo teške telesne povrede ovom paru od kojih je majka osmoro dece preminula.

Treći osnovni sud u Beogradu odbio je predlog tužilaštva da se odredi pritvor vozaču Vujadinu D. koji je nakon zadržavanja od 48 sati pušten na slobodu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading