OKIČIĆ PRVI PRITEKAO U POMOĆ U KNJAŽEVAČKOJ ULICI "Čuo sam nekoliko udaraca, znao sam da se nešto strašno desilo"
Alo

Kako Bojan kaže, prvo se začulo škripanje točkova, a nakon toga udarac.
- Tu sam iz komšiluka, dve kuće odavde, kad sam čuo šta se desilo. Čuo sam najpre zvuk škripanja točkova, onda udarac, pa posle još nekoliko još jačih odmah sam znao da je neko povređen.

Odmah sam istrčao. Kako sam naišao na prvi slupani auto „dačija“, otvorio sam vrata i tu se nalazio prvi čovek koji se žalio da ima povređenu kičmu, da ga boli kičma. Nisam smeo da ga pomeram. Iza njega je bila devojčica, vidno uplašena, ali je rekla da je dobro tako da sam njih ostavio i krenuo do sledećeg auta - kaže Okičić.

Sahrana policajca koji je poginuo kod Užica - Alo.rs

- Tu je bilo dosta povređenih, i sva vrata su bila zaglavljena. Uspeo sam da iščupam ta vrata na „pežou“, ali nisam smeo da diram ljude. Oko sledećeg auta, ovog „golfa“, žalila se žena da je čovek unutra i da ne može da diše. Onda sam morao i ta suvozačeva vrata da razvalim, ali nisam video od vazdušnih jastuka koji su tu bili da je on na toj strani, tako da, kako sam razvalio vrata, on mi je pao pravo na krilo. Zadržao sam ga, razvalio još vrata. Tada je prišao dečko iz apoteke, jedini je on prišao da mi pomogne, svaka mu čast. Tog čoveka smo nekako zadržali u auto i namestili ga u sedećem stavu, podigli mu noge i sačekali Hitnu. Sa njima smo zajedno čoveka mobilisali u kombi - kaže sagovornik.

Stefan pušten iz pritvora, tereti se da je pomogao u monstruoznom trostrukom ubistvu u Moravcu - Alo.rs

Podsetimo, danas se u ranim jutranjim časovima u Knjaževačkoj ulici dogodio lančani sudar u kome je učestvovalo pet automobila.

Četiri osobe su povređene.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading