DETALJI STRAVIČNOG UDESA U NIŠU Otkriveno stanje povređenih, evo šta kažu očevici!
Alo!/ Nenad Vujanović

- Svi povređeni u udesu su muškarci stari 69, 45, 40 i 23 godine. Svi pacijenti prolaze dijagnostiku. Dve muške osobe od 40 i 23 godine imaju politraume - jedan ima prelom butne kosti i ruke, drugi povredu glave. Oni su svesni i komunikativni.

Trenutno hemodinamski stabilni. Druga dvojica '53. i '77. godište su svesni i bez "na oko" vidljivih povreda, ali će se stepen povreda znati posle dijagnostike - rečeno je u KC Niš.

Balša Đuranović: Nisam pokušao da ubijem Zvicera! Neću da se svetim! - Alo.rs

Podsetimo, Nišlije su jutros zatekle jeziv prizor u Knjaževačkoj ulici. Kako objašnjavaju očevici, vatrogasci su izvlačili povređene.

- Čuo sam samo kada je počelo da puca. Bam, bam, bam, bam... Kada sam pogledao prema ulici bilo je jezivo. Tri automobila od kojih je jedan smrskan bili su u jednom delu ulice, a dva dalje, bilo je strašno. Vatrogasci i hitna su izvlačili krvave ljude - priča jedan očevidac.

Prema rečima očevidaca, sivi "golf" je zakačio taksi, udario "sitroen", pa se zakucao u "pežoa" i "škodu".

- Odjednim je puklo. Bila sam suvozač i nisam pratila saobraćaj. Sivi "golf" je udario u "sitroen", pa je nastavio i udario u ostale automobile - priča još jedan od očevidaca.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading