SRBINU GROM SPALIO SVE ŠTO JE IMAO Udario u banderu, kuća izgorela do temelja! (FOTO)
Foto: RINA

Munje koje su neprekidno gađale pešterska polja zadali su težak udarac ovom nesretnom čoveku, pogodivši niskonaponsku banderu, koja je je svoju snagu prenela na objekat.

- Bogu hvala u tom trenutnku nikoga nije nije bilo u kući inače bi bilo i žrtava, grom je spalio sve što je imalo u njoj. Prvi je pritekao moj rođak koji je video ogroman plamen i pozvao vatrogasce, međutim bilo je kasno ostao je samo deo podruma porodičnog doma. Kuća je gotovo do temelja izgorela, a stvari u njoj sve uništene. Postavio sam dušek da mogu da prenoćim i sakrijem se od oluja - kazao je za RINU, Radenko Milikić.

Zbog incidenta koji se dogodio u njegovom domaćinstvu Radenko i dalje nema struju i jedini izvor svetlosti mu je sveća koju pali pred svaki prvi sumrak.

- Nikoga to ne zanima, nanešena mi je ogromna šteta zbog toga što nije uzemljene postavljeno na poslednjoj banderi. Moraću da svoju pravdu potražim u nadležnim institucijama, jer na čija god vrata da sam zakucao, nigde nisam naišao na razumevanje - zaključio je Milikić.

Pogledajte fotografije sa lica mesta:

On za sebe kaže da je poslednji povratnik u ovo peštersko selo, ali ukoliko što pre ne reši problem, biće prinuđen i on da ga napusti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading