SIN MU NASTRADAO PRED OČIMA, ZANEMEO OD BOLA Dečak (13) pošao po drva, pa poginuo kada se traktor prevrnuo
Foto: RINA

Odmah preminuo

- Paun je tog dana završio posao i rekao da sa Željkom ide u drva, kako bi sakupili što više za ogrev. Kad su završavali posao, otac je seo za upravljač traktora, a sin na prikolicu. Međutim, pod nerazjašnjenim okolnostima, traktor se prevrnuo kad su se našli na strmini - kaže izvor.

- Dete nije uspelo da iskoči s prikolice, palo je, a ona je pala preko njega, prikleštila ga i ubila na mestu - dodaje izvor.

Kako objašnjava  sagovornik, otac je pokušavao da oslobodi sina, kukao i dozivao u pomoć.

- Lekari su mogli samo da konstatuju smrt nesrećnog deteta - navodi izvor. Meštani Jasenova, u kom je mali Željko živeo sa ocem i bratom, nemi su od bola.

Majka ih napustila

- Njegovog oca je supruga pre nekoliko godina ostavila i preudala se negde na moru, pa je on ostao sa dvojicom malih sinova. Sve je radio da im obezbedi normalno detinjstvo, nije se libio najtežih poslova, radio je u pilani. Teško mu je palo to što sinovi odrastaju bez majke, pa je gledao da im ništa ne nedostaje - kažu meštani i nastavljaju:

- Paun je i ranije išao s decom u šumu, znate kako je to, ovde, svi pomažu koliko mogu. Kakva tragedija ih je zadesila, ne znam da li ima šta gore od ovoga da snađe roditelja - pričaju.

Rođaci nesrećnog deteta kažu da je otac gotovo zanemeo od nesreće.

- Svi su u njegovoj kući još od srede uveče. Jadan čovek, ne progovara, na svoje oči je ostao bez sina. Ne znamo kako će preživeti ovo - priča rođak: - Željko je bio dobro dete, vredno. Na jesen je trebalo da krene u osmi razred.

 

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading