TRAGIČNA SUDBINA ŽENE STRADALE U POŽARU Nije imala nikoga, ljudima nije verovala, plašila se da će da joj uzmu stan (FOTO, VIDEO)
Printskrin

- Juče sam je sreo na hodniku kako leži ispred vrata. Dozivala je pomoć i vikala da se šlogirala - reči su stanara zgrade u Gandijevoj ulici u Bloku 64 na Novom Beogradu u kojoj je danas oko 13 časova izbio požar u kojem je nastradala S. G. (88).

Prema njegovim rečima, ova starija žena živela je sama.

- Ona nema nikoga. Juče sam je video na hodniku kako leži ispred vrata. Dozivala je pomoć i vikala da se šlogirala. Uz pomoć još jednog čoveka ušli smo u stan i videli da je popila nekoliko tableta za smirenje. Ostavili smo odškrinuta vrata, ne bi li uspeli ponovo da uđemo i proveramo da li je sve u redu - priča nam jedan od komšija.

Kako nam je kazao, kupili su joj da jede i pije. Potom je otišao na posao, radio je treću smenu, da bi ga jutros probudio zvuk vatrogasnih sirena.

- Probudili su me vatrogasci da izađem pošto stan ispod mene gori - navodi.

Srećom, u požaru nije oštećen nijedan drugi stan niti je još neko stradao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Poznavala sam je. Svaki dan kada se vraćam s posla, baba me je čekala ispred zgrade na klupici i zvala na kafu. Stalno sam pila sa njom kafu, ali poslednja tri, četiri meseca nisam imala vremena - priča nam još jedna komšinica.

Prema njenim rečima, žena koja je stradala u požaru, bila je izuzetno obrazovana i inteligentna, ali i, kako kažu, paranoična.

- Nije lako verovala ljudima. Mislila je da su ljudi dobri sa njom jer žele da joj uzmu stan. Imala je svoje probleme koje nije mogla tek tako da reši - ispričala nam je.

Uzrok požara za sada nije poznat.

Komentari (0)

Loading