Alo logo
Foto: Alo/Alo

Reč je o tekstu sa naslovom "VELJINI LJUDI REKETIRAJU MLADE KOJI ODU NA MALTU DA RADE Srbima namestili klopke u agencijama za zapošljavanje!" u kojem smo pisali kako banda uhapšenog Veljka Belivuka, vođe beogradskog ogranka kavačkog klana, posluje na Malti.

Povodom tog teksta obratila nam se kompanija sa Malte Kerber ES Ltd koja tvrdi da fotografije koje smo u njemu koristili nisu povezane sa našim tekstom.

- Naime, u prilogu navedenog teksta, ilustrovane su fotografijе radnika obezbeđenja kompanijе Kerber ES Ltd koji nemaju apsolutno nikakve veze sa navodima u tekstu i nanose štetu, kako licima sa fotografije, tako i kompaniji u kojoj su zaposleni, dovodeći sve u direktnu vezu sa osobama koje su optužene za izvršenje najtežih krivičnih dela u Republici Srbiji.

Takođe, imamo potrebu da objavimo da svi zaposleni u našoj kompaniji poseduju uverenjа da nisu osuđivani, kao i da se protiv njih ne vode prekršajni i krivični postupci u zemljama čiji su državljani. Kompanija Kerber ES Ltd registrovana је za obavljanje poslova fizičko-tehnickog obezbeđenja i posluje u skladu sa zakonima Republike Malte - navode u svom dopisu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading