Dušan Janković
Foto: Alo/Foto: Dejan Briza

U VJT Zaječar se nastavlja ispitivanje svedoka i u toku istrage ispituju se komšije, rođaci i kolege sa posla osumnjičenih na okolnosti kretanja osumnjičenih u periodu od nestanka deteta do njihovog hapšenja.

danka ilić ubice

Foto: Prinstcreen

 

 

Naložena su i veštačenja bioloških tragova (DNK).

- Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru još nisu stigli rezultati veštačenja koja su naložena. Čim se stvore uslovi, osumnjičeni će biti upućeni na neuropsihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu - kažu u VJT Zaječar.

Da podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić koja je nestala 26. marta, kako se ubrzo ispostavilo udarena je kolima, a potom i udavljena. Kao osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić uhapšeni su Srđan Janković (50) iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot.

Dejan Dragijević je priznao da je devojčicu zadavio nakon što je udarena automobilom, a njeno telo je premešteno sa deponije gde je prvobitno bilo ostavljeno. Brat Dejana Dragijevića Dalibor (40) takođe je bio priveden, međutim on je preminuo u pritvoru. Kako je juče saopštilo VJT Zaječar, njima je dostavljen obdukcioni zapisnik Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, ali detalji još uvek nisu saopšteni.

U pritvoru se nalazi i Radoslav Dragijević, otac osumnjičenog Dejana Dragijevića.

Telo devojčice Danke Ilić još nije pronađeno

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading