Danijela P. Badovinci Bogatić
Foto: Printscreen/Facebook

Ona je sa ocem Radišom 15. oktobra sletela kolima sa puta u Bogatiću, a on je preminuo na licu mesta. Danijela je bila za volanom bmw-a bez vozačke dozvole.

Nesrećna devojčica je nakon teške nesreće uspela da otvori oči tek u nedelju ujutro, ali je bila budna samo do sledećeg jutra, kada je zauvek sklopila oči.

- Probudila se iz kome u nedelju. Njena majka i dve sestre bile su presrećne. Mislile su da je patnji i agoniji konačno došao kraj, ali bila je budna do ponedeljka ujutro i tada je preminula. Jadno naše dete, tako se dugo borila da preživi i nije uspela. Njena majka je svaki dan išla u bolnicu da se moli pored njenog kreveta da otvori oči. Toliko je verovala da će joj molitve biti uslišene da je već isplanirala da joj u januaru napravi proslavu punoletstva, ali umesto toga svoju mezimicu je morala da sahrani pored supruga - priča za Alo! prijatelj porodice Andrija Aćimović.

Sletela s puta jer je otac davao gas?!

Aćimović tvrdi da je policija tokom uviđaja, na dan saobraćajne nesreće u Bogatiću, pronašla stravične tragove.

- Te večeri Daca i njen otac Radiša vraćali su se sa svadbe u Bogatiću. On je malo više popio i dao je njoj da vozi, iako ona nije imala dozvolu, pa je u krivini sletela sa puta i udarila u drvo. Kada su vatrogasci isekli vozilo da ih izvuku, policajci su utvrdili da je njegova leva noga na gasu, odnosno da je pre udesa on dodavao gas dok je ćerka upravljala volanom. Verovatno je zato izgubila kontrolu - ističe Aćimović.

 

Prema njegovim rečima, Danijela je nakon saobraćajke, u kojoj je njen otac poginuo, bila u komi prebačena u Beograd, ali je posle 15 dana prevezena u šabačku bolnicu.

- Lekari su tada rekli da joj se stanje poboljšava, ali eto, jadnica je bila budna samo jedan dan. Kada joj je umro otac, a ona bila u bolnici u Beogradu, u Badinovce iz Sremske Mitrovice došle su joj drugarice iz škole na sahranu i noćile u kući moje žene i mene, ali nam ni na kraj pameti nije bilo da će posle dva meseca opet doći kod nas i to zbog njene sahrane. Tu porodicu samo nesreća prati - kaže Aćimović u očaju.

Deka Andrija ističe da je celo selo priskočilo u pomoć Danijelinoj porodici, ali da njima, nakon gubitka Radiše i Dace, nema nikakve utehe.

Radiša Popović

Društvene mreže

 

- Naše porodice su jako bliske. Moja supruga je svih nedelja bila uz njenu majku i u svemu joj pomagala. Od kako je naša Daca preminula, u njihovu kuću stalno pristižnu brojni prijatelji i rođaci i ostavljaju im novac jer teško žive, ali džabe njenoj majci sada sve - navodi naš sagovornik.

Tužni meštanin sela Badovinci kaže da on nije mogao na sahranu devojčice jer se teško kreće, a ona je juče održana na seoskom groblju u 13.30 časova.

On se prisetio najlepšeg trenutka koji je imao sa svojom mladom komšinicom.

Radišu život nije mazio

Stradali Radiša P. imao je težak život od malih nogu.

- Njegova majka je bila osoba sa mentalnim poremećajima i bila je nesposobna da se stara o njemu. Tako ga je država celo njegovo detinjstvo prebacivala iz doma u dom, a on je mučenik uvek trčao kod majke i brinuo se o njoj kako je znao i umeo, iako je bio samo dete i trebalo je da bude obrnuto. Međutim, onda se ona teško razbolela i preminula, a on je ostao sam na svetu i nekako se izborio da i sam zasnuje svoju porodicu i dobije tri ćerke- ispriča je ranije za Alo! jedna meštanka sela Badovinci.

- Letos smo nešto pričali, kada nam je ona bila sa svojima u gostima, a Daca mi je rekla: "Deda Andrija, ja želim da se udam". Ja sam joj rekao da ne žuri jer je još premlada, a ona je ponovila da to jako želi - opisuje Aćimović.

BONUS VIDEO

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading