MILOV POLICAJAC KUKAO ŠARIĆU Zbog špijuna ne mogu da mučim škaljarce!
Alo, Mup, Ilustracija

Petar Lazović, pripadnik Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) u Crnoj Gori, koji je uhapšen zbog sumnje da je povezan sa kavačkim klanom i da je učestvovao u njihovim prljavim poslovima, žalio se Darku Šarić na Skaj aplikaciji! Rekao je da ima puno špijuna u službi i da ga to ometa da otme škaljarca, pa je morao sam da okupi ekipu krimosa u policiji!

Visoki policijski službenik Petar Lazović uhapšen je u Crnoj Gori zbog sumnje da je član kriminalne grupe Radoja Zvicera. Ta grupa se tereti za krivična dela poput stvaranja kriminalne organizacije, zloupotrebe službenog položaja, šverca droge, krijumčarenja cigareta...  

Evropol je otkrio više prepiski sa kriptovane aplikacije Skaj koje dokazuju da je uhapšeni Petar Lazović, bivši pripadnik Agencije za nacionalnu bezbednost u Crnoj Gori, kavačkom klanu obezbeđivao sve resurse te bezbednosne institucije, ali i da je učestvovao u kidnapovanju „škaljaraca“, koje je s ostalim korumpiranim policajcima mučio u šumi u naselju Grahovo u Nikšiću. Kako smo ranije pisali, iz prepiske se može videti da je Lazović bio u redovnom kontaktu 2020. sa samim Radojem Zvicerom i Pljevljakom Darkom Šarićem i da im je referisao tajne iz službe, pa čak se i hvalio svojim delima.

Slao svoje ljude da mu štite oca

 

Lazović se hvalio da plaća svoje kolege iz službe da obilaze njegovog oca i čuvaju ga, u slučaju da mu se nešto desi. Policijskim Sektorom za borbu protiv kriminala tada je rukovodio njegov otac Zoran Lazović, dok je Petar bio neformalni šef Odseka za operativnu podršku. Rekao je da mu otac ima koronavirus i da će „je*ati majku” svima koji se „slade Z”. Njegovog oca su na Skaj aplikaciji oslovljavali slovom „Z“.

U jednoj od prepiski žalio se Darku Šariću da u službi ima mnogo špijuna i da zbog toga ne može da otme jednog „škaljarca“.

MILOV POLICAJAC KUKAO ŠARIĆU Zbog špijuna ne mogu da mučim škaljarce!

Foto: Alo.rs

 

Kako navode crnogorski mediji, Lazović je birao ko će od policajaca da radi s njim u Odseku za posebnu operativnu podršku, uprkos tome što su neki od njih imali i po 10 krivičnih prijava.

„Znaš i sam špijuna masu. Uvaliće nas neko. A samo mojima verujem, jer znaju da ih ostavit neću, da sve s njima delim. Brate ovo su sve ludaci i svemu naredni, ovi mogu sve, samo ću nešto da ih zbrinem koliko-toliko. Svi faks završili, svi 10, 15 god. službe, sve bivši fajteri i navijači i svi po 10 krivičnih, ja ih birao. Sve ja doveo“, pisao je Lazović Šariću žaleći se da zbog špijuna nije mogao da otme „škaljarca“ koji je priveden nekoliko dana ranije.

Iz prepiske se vidi da mu je Šarić navodno ponudio pomoć u njegovim poslovima, na šta mu je Lazović odgovorio:

„Ma ovo ću ja s drugom, malo-pomalo, sam, biće to sve ok. Za tebe i sve... Oko njih ću se ja zabavljat koliko mogu. Imate vi bitnih stvari, sve će to doći na svoje.”

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading