ŽIVOT NAM JE STAO ONOG TRENUTKA KADA STE OTPUTOVALI U VEČNOST Potresne reči oca mladića koji je poginuo sa devojkom kod Vrdnika!
Foto: Društvene mreže/printscreen

Dejana Neralić (17) i Boris Majorski (18) poginuli su pre šest meseci u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške, kada su motorom krenuli ka Vrdničkoj kuli na izlet .

Vladimir Majorski, otac nastradalog mladića, na Instagram stranici posvećenoj tragično nastradalom sinu i njegovoj devojci tim povodom je uz njihovu zajedničku fotografiju objavio:

 

 

"Draga moja deco, prolazi tužnih šest meseci kako niste sa nama. Život nam je stao onog trenutka kada ste otputovali u večnost srećni i zaljubljeni. Nama ostaje da se izborimo za pravdu, koja vam pripada i nakon toga da strpljivo čekamo trenutak zajedničkog zagrljaja jednog lepog sunčanog dana, tamo negde iza duge u vašem kraljevstvu".

Podsetimo, njih dvoje su se nalazili na motoru kada ih je "mercedesom" pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina. Boris je bio za upravljačem motora, a Dejana je bila suvozač. Vladimir Majorski, otac stradalog Borisa, tada je za medije rekao da su se Boris i Dejana mnogo voleli.

Imala loš predosećaj

Imala loš predosećaj

Dejanina mama im govorila da ne idu Robert Neralić ispričao je za Republiku.rs da je Dejanina majka govorila njoj i Borisu da ne idu na izlet.

- Moja bivša žena im je rekla da ne idu tamo, ne znam iz kog razloga, ali ih je zamolila da to ostave za neki drugi dan. Međutim, oni su imali jaku želju i ipak su odlučili da se upute tamo - rekoa je posle tragedije Dejanin otac Robert.

- Krenuli su na taj izlet, u neko etno-selo kod Novog Sada, a na petlji je izleteo automobil, udario ih, na mestu su ostali mrtvi. Boris je vozio motor dve-tri godine, nije mu prvi put da je seo za volan - rekao je tada otac i dodao da su se Boris i Dejana mnogo voleli.

- Takvu ljubav nikada nisam video, to je bilo nešto neverovatno. Sahranićemo ih zajedno u petak u 14 časova na staropazovačkom groblju. Počivaće zajedno, da se ne razdvajaju ni na onom svetu - ispričao je Vladimir, inače vlasnik pogrebnog preduzeća.

Robert Neralić, otac stradale Dejane, takođe je potvrdio reči Borisovog tate.

- Oni su bili u vezi više od godinu dana i nerazdvojni su bili, svuda su išli zajedno, a tako je bilo i u utorak. Oko 17 sati su krenuli ka Vrdničkoj kuli, nažalost, tamo nisu stigli - rekao je za portal Republika Robert.

Pratite najnovije VESTI SA PORTALA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Švajcarac

15.04.2023 20:30

Puno podrške Porodici iz Švajcarske!❤️ Neka im je laka crna Zemlja!👼☦️