MESEC DANA OD POGIBIJE MLADOG PARA Otac poginulog Borisa: Svaki dan nam je sve gore, neizmerno fale, idemo i na psihoterapije!
Foto: Facebook

Vladimir Majorski, otac stradalog mladića, za medije kaže da žive kako moraju.

- Uspevamo nekako, idemo i u Beograd na psiho-terapije, gledamo da se nosimo sa bolom kako najbolje umemo. Ipak, svaki dan nam je sve gore, neizmerno nam fale - kaže nam Borisov otac.

Vladimir kaže i da su njihova i Dejanina porodica sada nerazdvoje.

- Stalno smo u kontaktu, niko ovu bol ne razume bolje od njih i ja sam im neizmerno zahvalan, pogotovo na tome što su bili saglasni da naša deca počivaju zajedno - kaže on za Kurir i dodaje:

Teška saobraćajna nesreća kod Užica - Alo.rs

- Svakako ćemo obeležiti mesec dana od nesreće zajedno sa Dejaninom porodicom, naša su deca zaslužila život!

Borisov otac i ranije je govorio da je ponosan na ljubav njegovog sina i Dejane i "takvu ljubav nikada nije video". Iz tog razloga, njih dvoje su sahranjeni zajedno na staropazovačkom groblju.

Dejanini najbliži pre samo tri dana obeležili su i njen 18. rođendan. Priredili su balone, tortu i bele ruže, a na polici u kući njenih roditelja stoji uramljena crno-bela fotografija zagrljenih Borisa i Dejane.

Sa njenim likom urađen je i mural u Staroj Pazovi koji sačinjava nju kako je nasmejana. Tekst koji je ispisan iza njenog lika počinje sa njenim imenom i glasi: "O ne, ti nisi otišla, još si tu..."

Držao je nož i pretio da će mu iseći noge, vezivao ga lastišem - Alo.rs

 

Podsetimo, kobnog 18. oktobra dvoje mladih su motorom krenuli na izlet motorom kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim "mercedesom".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading