O LJUBAVI BORISA I DAJANE PRIČAO JE CEO GRAD Potresne reči mladićevog oca: ''Draga deco, prolazi tužnih šest meseci kako nista sa nama''
Foto: Društvene mreže/printscreen

- Draga moja deco, prolazi tužnih šest meseci kako niste sa nama. Život nam je stao onog trenutka kada ste otputovali u večnost srećni i zaljubljeni. Nama ostaje da se izborimo za pravdu, koja vam pripada i nakon toga da strpljivo čekamo trenutak zajedničkog zagrljaja jednog lepog sunčanog dana, tamo negde iza duge u vašem kraljevstvu - napisao je Vladimir, uz fotografiju stradalih tinejdžera.

OTKRIVEN IDENTITET ŽENE KOJA JE POGINULA U MELENCIMA Izgubila kontrolu nad biciklom, pa sletela s puta i nastradala  

O LJUBAVI BORISA I DAJANE PRIČAO JE CEO GRAD Potresne reči mladićevog oca: ''Draga deco, prolazi tužnih šest meseci kako nista sa nama''

Instagram/borda_in_memoriam

 

Mladi par počiva zajedno

Podsetimo, jeziva nesreća dogodila se 18. oktobra kada su Boris i Dejana su motorom krenuli na izlet u jedno etno-selo kod Novog Sada, a do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. (83) iz Krčedina svojim "mercedesom".

Mladi par počiva zajedno i to na staropazovačkom groblju. Kako su svedočili svi poznanici, njihova ljubav je bila velika i nešto posebno.

Otac mladića često objavljuje fotografije sina i deli lepe uspomene na društvenim mrežama.  

- U ovoj, svima radosnoj a meni teškoj i sumornoj noći, kopam po uspomenama hrabro, boreći se sa bolom, ali izdržaću. Zamišljam da si tu kraj mene, znam odmahnuo bi rukom, rekavši: "Ćale, nije za tebe Instagram", ali nemoj mi zameriti, time pokušavam da te zaštitim od zaborava i ponosno te predstavim onakvog, kakav si zaista bio... Pun ljubavi, poštovanja i požrtvovanosti... Ovim putem sine obećavam nikad nećeš pasti u zaborav, živiš i živećeš večno - napisao je sinoć Vladimir.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading