PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD NOVINARA KOJEG SU RASTRGLI PSI "Preselio se naš prijatelj, čujemo njegov glas i smeh!"
Foto: Printscreen

Tri vlasnička psa nasmrt su izujedala poznatog novinara Vladana Radolsavljevića (62), a prijatelji se opraštaju od njega i nadaju se da se preselio na neko bolje mesto.

- Preselio se naš prijatelj! Dovoljno je blizu da čujemo njegov glas i smeh, a previše daleko da ne plačemo za njim - piše u čitulji koju su za Radosavljevića dali njegovi prijatelji.

Da je bio omiljen među ljudima za medije je juče potvrdio i njegov prijatelj Milan Savkić sa kojim se novinar često viđao kad je dolazio na svoju vikendicu na Kosmaju gde je i tragično stradao.

- On mi je bio kao kućni prijatelj. Svaki vikend smo se sastajali, jeli i pili u mojoj kafani. Strašno je da takav čovek strada na tako strašan način. Mnogo mi je žao mog prijatelja. Bili su divni ljudi, ono je jedan od najgorih načina da umre čovek, pogotovo takav - rekao nam je Milan.

Podsetimo, tri psa koja su usmrtila Radosavljevića pripadala su A.S. koji se trenutno nalazi na izdržavanju zatvorske kazne, te o njima već duže vreme brigu preuzela njegova majka M.S. Međutim, ona često boravi u Parizu i na kraju za to zadužila komšinilcu V.M. koja je zato juče i uhapšena.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading