KO JE VLASNIK PASA KOJI SU RASKIDALI VLADANA Na robiji je zbog droge, a evo ko se za to vreme brinuo o njegovim ljubimcima!
Foto: Printscreen/Tanjug

Arsen S., vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u zatvoru na na izdržavanju kazne zbog droge, saznaje "Telegarf".

Kako saznajemo, kuća u kojoj su psi bili smešteni je njegove majke koja živi u Francuskoj. Ona je angažovala ženu koja je hranila i brinula o psima.

Vladan je juče šetao Kosmajem kada su ga napala tri vlasnička psa. U pomoć mu je pritrčala i supruga Olga koju su takođe izujedali, saznaje Telegraf.rs

Vladanova supruga Olga ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Pse je preuzela Zoo-higijena.

KO JE VLASNIK PASA KOJI SU RASKIDALI VLADANA Na robiji je zbog droge, a evo ko se za to vreme brinuo o njegovim ljubimcima!

 

 

"Ovi psi su bili naučeni da kidišu na ljude"

"Za svojih 10 godina rada nisam imao ovakav slučaj", prvo je što je rekao za medije Budimir Grbić, direktor JKP "Veterina Beograd", kometarišući stravični događaj od juče u Velikoj Ivanči na Kosmaju, kada su tri vlasnička psa napala Vladana Radosavljevića, poznatog medijskog analitičara i novinara, a koji je od posledica ujeda i preminuo.

- Radi se o vlasničkim psima, rase staford, mešanac staforda i pitbula, a treći pas je krupan mešanac - kaže za Grbić.

On ističe da su ovi psi bili naučeni da kidišu na ljude.

- Svi psi bili su jasno obeleženi, na svakoj ogrlici zakačena je metalna koskica sa imenom psa i dva broja telefona - oktriva Grbić i dodaje da će MUP utvrditi kakve su okolnosti bile pre nego što se dogodila nesreća.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Penzioner

05.01.2023 14:16

I gospođu iz Francuske i komšinicu u zatvor, a pse poubijati!