VIOLETI PRETI 8 GODINA ROBIJE Završeno veštačenje pasa koji su Vladana izujedali do smrti - evo šta je utvđeno nalazom!
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Treći pas (ženka) je mešanac nepoznatog rasnog porekla i na osnovu izgleda ne spada u grupu opasnih pasa. Psi su držani na adresi u Velikoj Ivanči, na nebezbedan i rizičan način, u boksu sa rezom bez katanca, koji svaki čovek može lako da otvori, na delu imanja koje nije bilo obezbedjeno ogradom.

AZRA Š. SNIMLJENA NA SASLUŠANJU U SUDU BiH Priznala da je dva dana pre ubistva ''Eskobara'' boravila u Beogradu (FOTO/VIDEO)  

Takođe na kapiji nije bilo istaknuto upozorenje da se tu nalaze opasni psi, navodi se u veštačenju. Nakon što razmotri veštačenje i uporedi sa drugim prikupljenim dokazima, OJT u Mladenovcu će u najskorije vreme doneti javnotužilačku odluku u ovom predmetu.

Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu sprovodi dokazne radnje protiv Violete M., (50) zbog sumnje da 4. januara u Velikoj Ivanči nije obezbedila kavez sa psima koji su kasnije tog dana napali Vladana Radosavljevića (62), a koji je od posledica njihovih ujeda preminuo.

Osumnjičenoj se na teret stavlja krivično delo Teška dela protiv opšte sigurnosti izvršeno iz nehata, a za koje je zaprećena kazna od 1 do 8 godina zatvora.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading