IVAN BIO PUN ŽIVOTA Rekao "Prijatelju, vidimo se", ali sutra nije dočekao!
Foto: Alo.rs

Ovako priča G.G. poznanik Ivana Jevtića, koji je nastradao u nesreći na Dunavu kod Grocke kada je gliserom kojim je upravljao iz neutvrđenih razloga udario u usidrenu baržu, posle čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca.

Prema rečima našeg sagovornika, Ivan je bio dobar čovek, koji je voleo život.

- Bavio se prevozom, imao svoj kamion i firmu. Voleo je Dunav, motore, gliser i živeo je punim plućima. Sinoć sam ga video poslednji put. Nastradao je pored Marine u Grockoj kada je udario u baržu. Pre toga je bio kod mene u restoranu. Dao sam mu kesu leda koju je tražio. Lepo smo se ispričali, a kad je odlazio poručio mi je: „Žurim, vidimo se sutra" - kaže prijatelj, koji još ne može da veruje da je Ivan nastradao.

On dodaje da je Ivan vozio gliser poslednjih nekoliko godina.

- To je bila jaka mašina od 130 konja. Koliko sam čuo nije bio baš iskusan vozač. Iza Ivana je ostalo dvoje maloletne dece. Starije dete ima 6,7 godina. Ivan je rano ostao bez oca. Imao je 12 godina kada mu je otac poginuo na traktoru i to 200 metara od kuće. Ivan je to video i ta trauma je u njemu ostavila trag...  Ivan je bio mnogo dobar čovek, mnogo dobar šef. Tuga je ovo što se desilo - kaže jedan komšija.

Kako saznajemo, policija i Drugo osnovno javno tužilaštvo utvrdili su da je gliser ipak udario u usidrenu baržu, iako su postojale indicije da je možda naleteo na nešto drugo. Kako je saopštilo Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, tela preminulih su posle uviđaja preneta na Institut za sudsku medicinu radi sudsko-medicinske obdukcije.

- Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda. Kada je ušao u Gročanski dunavac udario je u usidrenu baržu iz još neutvrđenih razloga, posle čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka - saopšteno je iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Podsetimo, u teškoj nesreći koja se dogodila u sredu, oko 21.30 sati, na Dunavu u Grockoj, poginuli su Ivan Jevtić i njegova devojka Marta, dok su Nataša R, Milica B. i Nemanja G. prevezeni sanitetskim vozilom Službe hitne pomoći Grocka na VMA radi ukazivanja lekarske pomoći. Kod sve tri povređene osobe konstatovane su lake telesne povrede.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading