STANJE TROJE POVREĐENIH SA GLISERA Poznate povrede troje putnika koji su bili sa nastradalim Ivanom i Martom (FOTO)
Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu preuzelo je istragu oko slučaja koji se dogodio 7. septembra, oko 21.30 sati, u u Gročanskom dunavcu.

Za poginulog Ivana Jevtića meštani kažu da nije bio problematičan. Imao je svoju firmu za prevoz i znali su ga kao izuzetno vrednog.

Policija je jutros izvukla gliser, a prizori su bili više nego potresni.

Dosadašnjom istragom je utvrđeno da su na motornom čamcu bili vozač Ivan Jevtić (38) i njegova devojka Marta A. (37) sa prijateljima Natašom R., Milicom B. i Nemanjom G. koji su srećom samo lakše povređeni. Posle uviđaja, po nalogu dežurnog zamenika Drugog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, tela preminulih su prebačena na Institut za sudsku medicinu radi sudsko-medicinske obdukcije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti.

Kako je za sada utvrđeno, navedeni motorni čamac kretao se iz pravca Beograda. Kada je ušao u Gročanski dunavac iz još neutvrđenih razloga je udario u usidrenu baržu. Od siline udarca se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za nesreću na Dunavu, posle čega će biti doneta odluka da li će biti pokrenuta istraga.

Meštani Grocke kažu da je Ivan za sobom ostavio dvoje dece o kojima je brinuo posle razvoda od žene. Vodio je računa i o svojoj majci jer mu je otac poginuo dok je bio mali. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading