SNIMAK BRUTALNE TUČE ZGRANUO SRBIJU Muškarac ošamario maloletnika, a onda je usledio nokaut
Foto: Printscreen

Na istom se vidi kako mladić (17) nokautira muškarca (38) nakon što mu je ovaj prethodno udario šamar.

Iz Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici navodi se da je utvrđen identitet učesnika u tuči.

- Iako ovaj događaj nije prijavljen, pripadnici Policijske stanice u Inđiji su, odmah pošto je video objavljen na portalima, utvrdili identitet dvojice muškaraca starosti 38 i 17 godina koji su se, kako se sumnja, fizički sukobili 28. avgusta ispred jednog ugostiteljskog objekta u Inđiji.

- O događaju je obavešteno nadležno tužilaštvo koje se izjasnilo da im se nakon prikupljenih obaveštenja i utvrđivanja stepena povreda tridesetosmogodišnjaka, dostavi izveštaj na odlučivanje - rečeno je za medije u PU Sremska Mitrovica.

Kako se na snimku moglo videti, grupa mladića sukobila se ispred kluba u Inđiji. U jednom trenutku muškarac nasrće na tinejdžera i udara mu šamar, posle čega tinedžer (17) pesnicom nokautira muškarca (38).

Zatim grupa muškaraca počinje da trči za tinejdžerom iz neutvrđenih razloga. Istraga je u toku i više detalja biće poznato kasnije.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
ISTINA

07.09.2022 18:23

Je da se decko branio. Podrska za decka.

Duka

07.09.2022 18:37

Bravo decko branio si se a ko je taj MAGARAC da daje sebi za pravo da nekog samara

jedan od njih

07.09.2022 18:44

Šta je trebao da pusti da ga maltrtiraju tu pred svima ma dajte molim vas vidiš da su ovi posle kao hyene navalili na njega

Respekt

07.09.2022 19:07

E momčino od 17 leta pozlatila ti se desnica. U carstvo snova na fabričko podešavanje... A ovi seljoberi što te jure su baš pravi slaninari, zadrigli, debeli, kratki i ne umeju da trče. Svaka ti čast na brzini kontraudara.