OGLASILI SE IZ RESTORANA U MIONICI "Svatovi nam razbijali inventar pa nas napali!"
Foto: Alo.rs

Tokom jednog svadbenog veselja u Mionici u subotu je došlo do nesvakidašnje tuče između svatova i pripadnika obezbeđenja tog objekta, a vinovnici tuče imaju svako svoju stranu priče.

Celim slučajem bavi se i nadležno Tužilaštvo, koje danas treba da odluči o eventualnim krivičnim prijavama za učesnike incidenta.

Menadžment mioničkog "D Lux" restorana se oglasio saopštenjem jer su, kako kažu, "suočeni sa linčom u medijima i na društvenim mrežama".

- U kasnim popodnevnim satima na svadbenom veselju došlo je do više incidenata u pogledu nedoličnog ponašanja prema osoblju restorana i namernog oštećenja imovine većih razmera od strane određenog broja gostiju u vidu razbijanja čaša, flaša i tanjira, te lupanja stolica i barskih stolova - kaže se u njihovom saopštenju za javnost.

OGLASILI SE IZ RESTORANA U MIONICI

Foto: Alo.rs

 

 

Podsećaju da restoran upravo u cilju izbegavanja ovakvih nemilih scena od početka svog poslovanja ima zaključen ugovor o obezbeđenju objekta sa privrednim društvom "Dekapolit" iz Valjeva.

- U skladu sa poslovnom politikom restorana, gosti koji su vinovnici incidenta više puta su opominjani da se uzdrže od daljeg oštećenja imovine i ugrožavanja bezbednosti gostiju, ali su se na upozorenja oglušili, te su radnici obezbeđenja bili prinuđeni da ih udalje iz svečane sale u hol objekta. Revoltiran takvim postupkom, veći broj lica se uputio u hol i izazvao koškanje sa radnicima obezbeđenja koji su koristili svoja ovlašćenja srazmerno jačini napada koji su pertrpeli - objašnjava menadžment restorana "D Lux".

OGLASILI SE IZ RESTORANA U MIONICI

Foto: Alo.rs

 

Iz restorana se na kraju ovog saopštenja "zahvaljuju zakupcu Draganu D. na upućenom izvinjenju i prihvatanju svoje odgovornosti za nemili događaj shodno ugovorenim odredbama".

Tužilaštvo odlučuje o podnošenju krivičnih prijava

Nadležno tužilaštvo u Mionici danas će, na osnovu policijskog izveštaja i izjava aktera, odlučiti o eventualnom podnošenju krivičnih prijava.

U tuči svatova povređeno je sedam osoba, od kojih je jedna teže i zadržana je na bolničkom lečenju.

Svatovi tvrde da je okidač za tuču bio potez radnika obezbeđenja, koji su iz svečane sale izveli gosta koji je razbio jednu čašu i popeo se na stolicu, da bi mu potom u toaletu udarili dva šamara, kao i njegovom prijatelju koji je došao da ga zaštiti.

Dok iz restorana tvrde da je došlo do masovnog oštećenja inventara, mladenci kažu da nije istina da su svatovi namerno lomili inventar, a i da se dogodilo "da neka čaša na veselju bude polomljena, oni su se obavezali da snose svu štetu koja nastane i da nije bilo potrebe da radnici obezbeđenja tuku sve redom, da ljudi nakon njihovih batina završe u bolnici ili sa kragnom, ako su smatrali da problem postoji onda se to moglo rešiti na civilizovan način, a ne batinanjem".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading