PERENČEVIĆ JE PRE POLA GODINE DOBIO DETE Ovako komšije govore o ubijenom navijaču Rada
Foto: Alo.rs

Nisam ništa čula, slučajno sam izašla i videla da leži na zemlji, a njegova baka pored njega plače. Mislila sam da je nekome pozlilo, nisam osmah shvatila šta se desilo…Ovako priča komšinica iz Bulevara oslobođenja na Banjici gde je oko pola 12 juče, u teretani, likvidiran Luka Perenčević, pišu mediji.

Perenčević je bio navijač Rada, od ranije dobro poznat policiji i povezivan sa ubistvom jednog i ranjavanjem drugog mladića, takođe, na Banjici 2020. godine. Komšinica koja se našla mestu zločina nekoliko minuta kasnije, kaže da nije čula pucnje nego je zatekla ubijenog kako leži i njegovu baku pored njega kako plače.

– Kažu da je ubica ušao u teretanu bokserskog kluba koji se tu nalazi i pucao na njega – kaže ona.

Ona dodaje da je ubijenog Perenčevića znala jer je sa njenom ćerkom išao u školu.

– Ćerka me je odmah zvala, kaže “mama jesi li čula”… Baš smo se potresle – kaže komšinica i dodaje da iako je znala da se ubijeni družio sa sumnjivim društvom, teško joj je jer je u pitanju mladić.

Ona dodaje da je u ovom kraju poznato da se skupljaju mladići koji se bave sumnjivim poslovima, a da se nedaleko, preko puta škole, skupljaju dileri i da to svi u kraju znaju.

– Tu preko puta škole se skupljaju da kupe drogu, i to svi znaju ali niko ne reaguje – kaže ona.

Druge komšije na pomen imena ubijenog mladića odmahuju glavom i ne žele da komentarišu. Kažu samo da je ubijeni pre šest meseci dobio dete… Podsetimo, Luka Perenčević, navijač Rada od ranije dobro poznat policiji, likvidiran je u 11.30 u teretani na Banjici u Beogradu. Ubica, najverovatnije profesionalac, ušetao je u teretanu noseći torbu za dostavu hrane, prišao Perenčeviću i u njega ispalio šest hitaca!

Ubica je video Perenčevića kako sedi na klupi u teretani, prišao mu i u njega ispalio šest hitaca iz neposredne blizine! Pucao je iz pištolja sa prigušivačem! Perenčeviću su odmah u pomoć priskočila tri druga koja su bila s njim u teretani i iznela ga napolje, verovatno kako bi ga prevezli u bolnicu, međutim Luka Perenčević je već izdahnuo.

Kako se nezvanično saznaje, veruje se da je ubica profesionalac! Zamenik tužioca koji radi uviđaj je izdao naloge za postupanje policije i uzimanje izjava od očevidaca ubistva, i forenzičara radi izuzimanja tragova, snimaka sa okolnih kamera, veštačenja, a dat je i nalog za obdukciju. Ubijeni je dovođen u vezu sa ubistvom Filipa Lepojevića koje se dogodilo pre dve godine na Banjici i poznat je kao problematičan.

Komentari (0)

Loading