SASLUŠANI DRUGOVI UBIJENOG PERENČEVIĆA Ubica nas je sve pogledao, a zatim prišao Luki i upucao ga
Foto: Printscreen/instagram

Beogradska policija i dalje traga za ubicom koji je juče oko 10 sati sa šest hitaca izrešetao Luku Perenčevića (28) naočigled njegova tri druga. Nakon svirepog ubistva policija je obavila razgovor sa trojicom drugova koji su bili svedoci surovog ubistva.

- Saslušani su Ivan N., Stefan J. i Jakov M. koji su bili u bokserskom klubu sa Perenčevićem. Oko 10.30 u prostoriju je ušao mladić sa kacigom na glavi, a u ruci je držao žutu torbu za dostavu hrane. Sve ih je pogledao, a zatim prišao Luki i iz torbe izvadio pištolj sa prigušivačem. U mladića koji je sedeo na klupi ispalio je šest metaka. Ubica je izašao iz prostorija i pobegao na skuteru u nepoznatom pravcu - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Drugovi su rekli da su Luku koji je, nezvanično, odmah izgubio svest izneli na trotoar, ali da im je izdahnuo na rukama. O motivu ubistva ništa nisu mogli da kažu.

- Ubica, još uvek NN, ušao u improvizovanu teretanu, noseći u ruci torbu za dostavu hrane. U Perenčevića je ispalio 6 hitaca iz pištolja sa prigušivačem iz neposredne blizine. Veruje se da je ubica profesionalac - rečeno nam je iz istrage.

Podsetimo, Luka Perenčević (28), koji je juče ubijen na Banjici, u septembru 2020. dovođen je u vezu sa teškim ubistvom na Banjici kada je likvidiran Filip Lepojević koji je imao samo 18 godina, a njegov 21-godišnji drug A. Đ. je ranjen.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je ovo osveta za to ubistvo od pre dve godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading