OPIRAO SE HAPŠENJU, BACAO SE KAO LUD Novi detalji užasa u Smederevu - majka prijavila sina koji je ubio ženu
Alo!/M. Š.

Meštani naselja u Smederevu, gde se u ponedeljak dogodio zločin kada je taksista (42) ubodom nožem u vrat ubio nevenčanu suprugu (39) u njihovoj porodičnoj kući, kažu da je nesrećna žena tri godine trpela nasilje i maltretiranje.

Podsetimo, zločin se dogodio u jutarnjim časovima, kada je osumnjičeni nakon svađe sa ženom uzeo kuhinjski nož i zabio joj ga u vrat. Ona je iskrvarila nasmrt, a on je uzeo njihovo dete (2) i pobegao. Međutim, ubrzo je pronađen u jednom čamcu u smederevskoj marini.

Izgledao kao lud

- Opirao se hapšenju, policajci su ga jedva savladali. Izgledalo je kao da je lud, besneo je, bacao se, ma strašno. Jedva su ga savladali - prepričavaju sagovornici.

Kako se saznaje, mrtvu snaju u lokvi krvi zatekla je majka uhapšenog. - Ona je videla i da nema deteta, kao ni njenog sina, pa je odmah pozvala policiju i ispričala šta je zatekla u stanu snaje i sina - kaže izvor.

Majka uhapšenog muškarca je kratko prokomentarisala da nema snage da priča.

- Razumite me, nemam snage da pričam, a i ne znam šta bih vam rekla. Dete je kod mene - rekla je nesrećna žena.

Pojedine komšije bračnog para kažu da su se šokirali kada su čuli šta se dogodilo.

- Oni su bili u braku tri godine. Nije nam delovalo da su imali problema. Uhapšenom je ovo druga žena, prva je bila tu samo nekoliko meseci, pa ga je napustila, a sa žrtvom je bio poslednje tri godine. Dobili su i dete - kaže komšija.

Brat sekirom jurio ljude

Oni dodaju da uhapšeni nikada nije pravio probleme komšijama.

- Potresli smo se i žao nam je žene. On bi se sa svima nama lepo pozdravio. Njegov brat je, recimo, malo čudan pa je pre nekog vremena sekirom jurio ljude po ulici - kažu meštani i dodaju da ova porodica nije bila preterano druželjubiva:

- Čudni su, niko im nije dolazio. Nisu se petljali sa ljudima, tako i da ne znamo šta se dešavalo iza tih vrata.

Bio loš za sve

Drugi sused objašnjava da je taksista bio loš i za sebe i za suprugu.

- Bio je problematičan, uvek je nešto muljao. Mislim da se drogirao i da je pio. Valjda ga je prva žena napustila zbog toga. Čuli smo da je i ranije tukao ubijenu, a nju je navodno maltretirao i bivši muž. Ko zna šta je sve koristio od narkotika - priča sagovornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading