OSUMNJIČENI ZA UBISTVO ŽENE NA POSMATRANJU Smederevac prebačen u zatvorsku bolnicu u Beogradu
Alo!/M. Š.

Pošto mu je određen pritvor do 30 dana, on je smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, gde će veštaci narednih dana ispitati njegovo psihičko zdravlje, a komisija veštaka doneti sud o njegovoj uračunljivosti i sposobnosti da se brani od optužbi.

Obdukcija tela pokojne Zorice je obavljena, ali zapisnik još nije stigao u Tužilaštvo. Nisu stigle ni analize krvi, koje bi ukazale da li je u trenutku ubistva Branko bio pod dejstvom alkohola ili droge.

Komšije u naselju Metalor, gde živi ovaj par, šokirane su zločinom i kažu da nisu znale da Branko i Zorica imaju probleme, posebno ne da bi se ovako nešto moglo desiti.

- Zajedno su nekoliko godina. On jeste delovao malo čudno, ali radio je kao taksista i nije pravio nikakve probleme. Ne mogu ni da naslutim šta ga je nateralo da ubije ženu - kaže jedan od komšija.

Branko i Zorica imaju dvogodišnjeg dečaka, koga je otac, posle tragedije, poneo sa sobom kad je pokušao da pobegne i sakrije se među čamcima u smederevskoj Marini. Dečaka trenutno čuva baka po ocu, koja živi u prizemlju iste kuće.

Ubijena Zorica imala je i decu iz prethodnog braka, a njena ćerka, stara 12 godina, bila je kobnog jutra u kući, kao i dvogodišnji sin. Devojčica bi mogla da bude jedini svedok užasa u Ulici Đure Strugara. Ipak, prema nekim informacijama, očuh je, navodno, devojčicu zaključao u sobu pre tragedije, pa je pitanje da li je nešto videla.

Istraga traje i zasada se ne zna zbog čega je došlo do svađe među supružnicima. Pitanje je, kažu istražitelji, kada će Branko biti u stanju da govori i rasvetli motiv zločina, koji se dogodio u ponedeljak u zoru, kada je Branko zadao jedan ubod nožem ženi u vrat, od kojih je preminula sat kasnije u bolnici.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading