OVO JE NOVI MOGUĆI MOTIV UBISTVA PORODICE ĐOKIĆ Šokantni detalji u emisiji Jovane Jeremić - evo šta su braća zajedno uradila!
Printscreen

 

Goran Džonić je glavni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić za kojom se tragalo danima, sve dok u ataru sela Moravac nije pronađen zapaljen auto, a nedaleko odatle i zapaljena tela Gorana, Gordana i Lidije.

Na osnovu istrage i tragova do kojih je policija došla, dolazi se do zaključka da je glavni motiv ubistva bio novac, međutim Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost prokomentarisao je u emisiji Jovane Jeremić na TV Pinku, koji je još mogući motiv mogao da bude, da Goran Džonić likvidira brata od tetke, snaju i bratanicu.

On je tom prilikom rekao kako je jedan od mogućih motiva za izvršenje ovog zločina zapravo i ljubomora.

Goranu smetao bolji društveni status Đokića?

Kaže kako je Goran Džonić, koji je osumnjičen za ubistvo rođaka, imao novac, ali i da je voleo takmičarski duh u porodici. Dodaje i da mu je možda smetao bolji društveni status Đokića.

- To može da se smatra dobrim motivom za izvršenje ovog krivičnog dela, pogotovu u manjim sredinama, porodični animozitet na toj relaciji da ste vi uspeli, a brat nije, automatski vas mrzi jer imate više novca, imate bolji društveni status. Džonić je imao novac, ali je imao i taj takmičarski duh, želeo je da se takmiči sa porodicom - rekao je Antović.

Nekadašnji šef odeljenja za krvne delikte Žarko Popović Pop govori kako je u džaku sa novcem koji je policija pronašla, nađena i priznanica koju su potpisali Đokić i Džonić, kao i da je na njoj bio pečat menjačnice porodice Đokić.

- U tom džaku sa parama nađena je priznanica od 10 hiljada evra, koju je potpisao Džonić, Đokiću. Obojica su stavili potpise i čak pečat menjačnice je bio na toj priznanici. Postavlja se pitanje, kako to nije primetio - rekao je Popović

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading