PRETNJE REDAKCIJI ALO ZBOG PISANJA O DRAGANU BJELOGRLIĆU Đilasovci pozivaju na linč novinara: Svrati iz policije i obračunaj se sa njima!
Tanjug

Brutalne pretnje novinarima lista Alo osvanule su na društvenim mrežama nakon što smo objavili tekst DRAGAN BJELOGRLIĆ STOJI IZA AFERE MIKA ALEKSIĆ? Luka i Kruna izneli šokantne tvrdnje: Glumice su povezane sa Bjelom! (VIDEO) u kome nekoliko bivših učenika studija Mike Aleksića iznosi tvrdnje da je afera iskonstruisana i spremni su o tome da posvedoče u policiji.

No, izjave koje smo verodostojno preneli, očigledno ne odgovaraju pristalicama dela opozicije predvođene Draganom Đilasom I Marinikom Tepić, pa su njihovi vatreni obožavaoci odmah stali na stranu agresivnog Dragana Bjelogrlića.

Tako je jedan od obožavalaca dela Srbije, koji polako počinje da pokazuje svoju nervozu i pravo lice, agresora i nevaspitanih primitivaca skrivenog iza građanerske, antisrpske i ljudskopravaške ideologije, uputio otvorene pretnje redakciji lista Alo.

On je, u želji da bude vickast, poručio da Dragan Bjelogrlić treba iz policije da svrati u redakciju Alo kako bi se tu obračunao sa novinarima.

PRETNJE REDAKCIJI ALO ZBOG PISANJA O DRAGANU BJELOGRLIĆU Đilasovci pozivaju na linč novinara: Svrati iz policije i obračunaj se sa njima!

Printscreen

 

 

Demokratski, đilasovski, bejologrlićevski, nema šta. Još jedan hrabri vitez od Tvitera, skriven iza anonimnog imena i tastature.

SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA Gaga Antonijević leži, Dragan Bjelogrlić mu prilazi sa leđa i počinje mučki da ga udara pesnicama (VIDEO)

"JE*AĆU TI MAJKU, UBIĆU TE!" Bjelogrlić mučki sa leđa napao Gagu Antonijevića, usledile teške psovke i ozbiljne pretnje

TUKAO ME JE ZBOG DARE IZ JASENOVCA, BJELOGRLIĆ JE KORUPCIONAŠ Jezivi detalji brutalnog prebijanja Gage Antonijevića

SEDEO JE SA NJOM, BILO JE TU PIĆA, A PRETPOSTAVLJAM I NARKOTIKA Poznata glumica bila u društvu sa Bjelogrlićem dok je tukao Gagu Antonijevića

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
pera

23.08.2021 10:41

ovo prijavite policiji da uhapse govedo.. ako prelazite preko ovoga, sutra kada se ovi monstrumi docepaju vlasti (a kad tad ce) imaju stvarno da dolaze da vas gaze tu kao onog nesrecnog milanovica u rtsu i slicno... dakle pomozite da ovakve debile strpaju u ludnicu na vreme...

Fahri

23.08.2021 10:59

Ako. Udrite po krimosima, mamicu im j. lopovsku. Taj Djilas mi se posebno nj. majke pre 9 godina, pre Muslia. Musliu je onda nastavio tj. preuzeo ponasanje i nedela izdajnika Djilasa kako prema meni tako i prema narodu i drzavi. Prevazisao ga je u destrukciji i izdaji.

sara

23.08.2021 15:18

Najstroža kazna za naduvanog i natečenog siledžiju!!!.

Stršljen

24.08.2021 08:32

Zaigrala se narko-alkos budala koju je neko prevario da je "kulturna elita" možda za Beograd ali ne i za Srbiju koja je ipak daleko iznad toga, tog šljama imate samo u Beogradu.