SNIMAK BRUTALNOG PREBIJANJA Gaga Antonijević leži, Dragan Bjelogrlić mu prilazi sa leđa i počinje mučki da ga udara pesnicama (VIDEO)
Printscreen

Glumac Dragan Bjelogrlić napao je rano jutros reditelja Predraga Gagu Antonijevića u niškom hotelu "Ambasador"

Na snimku se jasno vidi kako Dragan Bjelogrlić prilazi Gagi Antonijeviću sa leđa i napada ga iz čista mira.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nakon napada Bjelogrlić je priveden, a policija ga je podvrgla testiranju na narkotike kako bi se utvrdilo da li je u trenutku napada bio pod dejstvom opijata. 

Podsetimo, Predrag Gaga Antonijević je autor filma "Dara iz Jasenovca", a pre izvesnog vremena je optužio Bjelogrlića da mu je početkom 2016. godine nudio mito da podrži film "Jesen samuraja".

Antonijević je objavio prepisku sa Bjelogrlićem iz 2016. godine, u kojoj se govori o tome "da bi moglo da se zaradi 100 soma", a u mejlu se vidi i da Antonijević to kategorički odbija. Bjelogrlić je tada to demantovao i tvrdio da je prepiska lažirana.

Reditelj tvrdi i da je Dragan Bjelogrlić vodio aktivnu kampanju protiv filma "Dara iz Jasenovca" u kojoj se razotkriva istina o ustaškim zločinima nad Srbima u NDH.

"JE*ALA TE DARA IZ JASENOVCA" Bjelogrlić tukao Gagu Antonijevića i psovao, svi detalji prebijanja!

DRAGAN BJELOGRLIĆ STOJI IZA AFERE MIKA ALEKSIĆ? Luka i Kruna izneli šokantne tvrdnje: Glumice su povezane sa Bjelom! (VIDEO)

KAMERE SNIMILE NAPAD Bjeloglić besomučno udarao Gagu Antonijevića i psovao "Daru iz Jasenovca"

SEDEO JE SA NJOM, BILO JE TU PIĆA, A PRETPOSTAVLJAM I NARKOTIKA Poznata glumica bila u društvu sa Bjelogrlićem dok je tukao Gagu Antonijevića

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
ja

23.08.2021 10:13

I ovu opajdaru sto je prisla sa njegove strane uhapsite.

Bjela

23.08.2021 11:18

Ovo nije Bjela mora da je čipovan kroz vakcinu, pa sad upravljaju njegovim postupcima, 5g mreza je juce pustena u rad u Nisu, i evo vec daje efekte opšteg ludila

Soko

23.08.2021 12:04

Bjelogrlić pikavče od čoveka, čovek sedi a ti ga kukavički tučeš.Imaš sreće što nisi naišao na mene.Je.o bi ti majčicu da me zapamtio za sva vremena.Posebno si zaslužio da te neko izlomi što si spominjao Daru iz Jasenovca.

Cile

23.08.2021 21:23

Kakav je to čovek koji priđe čoveku iznenada s leđa i brutalno ga napadne???

pera

24.08.2021 06:57

Ne volim ni jednog ni drugog. Ja nisam vide da covek lezi na stomaku...tako da nije napad sa ledja! Kokavicki jeste, ali sto se ovaj nije branio..a i smradovi oko njega stoje kao p....ke.