"JE*AĆU TI MAJKU, UBIĆU TE!" Bjelogrlić mučki sa leđa napao Gagu Antonijevića, usledile teške psovke i ozbiljne pretnje
Tanjug

- On spada u grupu ljudi koji su se boriti protiv snimanja tog filma (Dara iz Jasenovca), smetalo mu je što se film snimio. Čak je i neke seminare držao za biznismene kako je sve to bilo pogrešno. Osim toga, ima i ona činjenica da sam ja razotkrio njegovu korupciju kojom se bavio u prethodnom periodu u vezi sa njegovim delovanju u Filmskom centru Srbije i to je trenutno u Tužilaštvu, razmatra se kao krivični predmet. 

- Ja sam njim nisam imao ikakve kontakte dugo, niti sam sinoć imao bilo kakve kontakte sa njim. Ja sam sedeo sa nekim svojim društvom, sve su to kolege. On je sedeo u drugom delu sale, iza ugla, posle vidim da je bilo dosta alkohola, sa Katarinom Radivojević i ko zna još čega. Ja sam sedeo na krevetu, gotovo ležao jer je krevet vrlo nizak, pričao sam sa kolegama. On je iza tog ugla dojurio i napao me, nisam ga ni video dok nije počeo da me udara, onda su nas kolege razdvojile. Pretio mi je, svašta govorio, psovao mi je majku, i ubiće me, ovakav sam, onakav sam... Reč je o jednom divljačkom napadu kakav nisam doživeo za sve ove godine, pogotovu ne na festivalu, u mom rodnom gradu Nišu, na glumačkom festivalu koji slavi profesiju svih nas. To je jedan kriminalni čin koji nije smeo da se desi bilo gde, a pogotovu ne na nekom festivalu - rekao je Antonijević u uključenju za Pink.

- Tu je bilo dosta kolega. Ja njega nisam ni video dok nije počeo da me udara. Šta da vam kažem, šokantno! 

DRAGAN BJELOGRLIĆ STOJI IZA AFERE MIKA ALEKSIĆ? Luka i Kruna izneli šokantne tvrdnje: Glumice su povezane sa Bjelom! (VIDEO)

 

"JE*ALA TE DARA IZ JASENOVCA" Bjelogrlić tukao Gagu Antonijevića i psovao, svi detalji prebijanja!

 

KAMERE SNIMILE NAPAD Bjeloglić besomučno udarao Gagu Antonijevića i psovao "Daru iz Jasenovca"

 

SEDEO JE SA NJOM, BILO JE TU PIĆA, A PRETPOSTAVLJAM I NARKOTIKA Poznata glumica bila u društvu sa Bjelogrlićem dok je tukao Gagu Antonijevića

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Gaga

23.08.2021 16:44

Kakav divljak,strasno udario gde netreba ljigavac