TUKAO ME JE ZBOG DARE IZ JASENOVCA, BJELOGRLIĆ JE KORUPCIONAŠ Jezivi detalji brutalnog prebijanja Gage Antonijevića
Privatna arhiva

Pozvali smo proslavljenog režisera kako bismo saznali šta se tačno dešavalo i evo šta nam je Gaga Antonijević rekao:

"Bili smo na festivalu (Filmski susreti u Nišu), bilo je tu dosta kolega. Ja sam ležao na nekom kauču, a onda mi je odjednom, ničim izazvan, Bjelogrlić prišao sa leđa i počeo da me brutalno udara pesnicama. Bilo je dosta svedoka, takođe su i sigurnosne kamere zabeležile ovaj njegov brutalni napad. Mi nismo imali ni fizičkog, ni verbalnog kontakta pre ovoga, a on je sedeo sa Katarinom Radivojević za stolom, dosta se pilo, pretpostavljam da je bilo i narkotika. Bjelogrlić je bio razjaren", objašnjava za Alo Antonijević.

Na naše pitanje šta bi mogao biti motiv ovog divljačkog nasrtaja na njega Antonijević kaže:

"Mislim da je razlog njegova korupcionaška afera koju sam obelodanio. Ja mu nisam kriv što je korupcionaš. Takođe, smeta mu i Dara iz Jasenovca, on je bio protiv tog filma. Čak ga je omalovažavao i držao i neke seminare na kojima je govorio protiv filma. Eto, naći će se način da se stane na put njegovom divljaštvu, postoje snimci i brojni svedoci ", u dahu nam priča Antonijević.

Da podestimo, Gaga Antonijević je optužio Bjelogrlića za korupciju:

"Govorimo o čoveku koji mi je nudio mito za podršku filmu 'Jesen samuraja', a kada je od mene dobio negativan odgovor, odleteo je i nastavio da lešinari na nekom drugom mestu", rekao je između ostalog Antonijević, koji je domaćim medijima dostavio i "skrinšotove" email prepiske sa Bjelogrlićem.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Ima svašta

23.08.2021 08:28

Odavno se priča da slavni glumac pare za snimanje filmova dobija od sumnjivih likova (u narodu poznato kao pranje para) kažem priča se.

Rada

23.08.2021 08:46

E Bjela, koji god da je razlog nesloge, zar s ledja udariti starca ? Bio si dobar glumac ali ako si muljo, zakon i za tebe vazi. Uvek sve ispliva, dobro i lose .

Spajk

23.08.2021 10:20

Sad je dktako dni dna. Postovao sam ga kao glumca sad ga mrzim iz dna duse

Митрофан Фустић Морија

23.08.2021 13:24

Осилила се антисрпска банда.

jovana

23.08.2021 18:11

Kakav je to covek kome smeta film Dara iz Jasenovca!?Pohlepa,poroci i mracni karakter doveli su glumca u ovo stanje!