DRAGAN BJELOGRLIĆ STOJI IZA AFERE MIKA ALEKSIĆ? Luka i Kruna izneli šokantne tvrdnje: Glumice su povezane sa Bjelom! (VIDEO)
Printscreen

Aleksić je u tužilaštvu negirao da je seksualno napastvovao pomenute učenice glume u svojoj školi, pored ostalih i Milenu Radulović koja ga je prva prijavila policiji, a nakon nje osmelile su se i druge devojke.

Jedna od devojaka je u vreme navodnog napastvovanja bila maloletna, dok su ostale tvrdile da ih je napadao i dok su bile maloletne i nakon punoletstva.

Tokom istrage saslušavane su žrtve koje je Aleksić navodno seksualno zlostavljao, a koje su ispričale kroz šta su prolazile tokom pohađanja časova glume. Odlukom tužilaštva one su i veštačene od strane neuropsihijatara i psihologa, koji su utvrdili da su one trpele “psihičke patnje visokog intenziteta”.

U međuvremenu javilo se nekoliko učenika ovog studija, iz različitih grupa,koji su se osmelili da govore na neki drugi način o celom ovom slučaju.

Kruna Mitrović (18) punih 12 godina, od pete do 17 godine, bila je član Mikinog studija. Jedna od devojaka koje optužuju Aleksića Iva Ilinčić za Krunu je govorila da joj je kao mlađa sestra. 

DRAGAN BJELOGRLIĆ STOJI IZA AFERE MIKA ALEKSIĆ? Luka i Kruna izneli šokantne tvrdnje: Glumice su povezane sa Bjelom! (VIDEO)

Printscreen

 

Evo šta ona kaže o celom slučaju:

- Nikada, ali apsolutno nikad, nisam se osetila čak ni neprijatno, a kamoli ugroženo od Mike Aleksića. Niti sam čula, niti sam naslutila, niti mi je iko ikad rekao da se u školi dešava nešto što nije normalno. Iskreno, cela ta priča oko silovanja je vrlo sumnjiva, a evo objasniću i zašto. Prvo, na vratima Mikine kancelarije ne postoje vrata niti su ikada postojala, tako da je bilo nemoguće da se tu dešava bilo šta što mi u studiju ne bismo primetili. A sve se, navodno, dešavalo tokom časova. Drugo, pregradni zid između njegove kancelarije i studija u kom su deca na času je toliko tanak da se kroz njega čuje kad Mika priča telefonom ili ako mu je neko došao - ispričala je Kruna.

Luka Milutinović (18) se nadovezao:

- Mika šapuće, mi čujemo šta priča, pa valjda to dovoljno govori.

DRAGAN BJELOGRLIĆ STOJI IZA AFERE MIKA ALEKSIĆ? Luka i Kruna izneli šokantne tvrdnje: Glumice su povezane sa Bjelom! (VIDEO)

Printscreen

 

Šta bi mogao da bude razlog zbog koga je Milena Radulović (a potom i ostale devojke) posle toliko godina odlučila da optuži Aleksića za silovanje?

- Mi nismo ovde da branimo Miku i njegova moralna načela, mi smo ovde da branimo sebe, grupu i taj studio u kome smo svi proveli značajan i najlepši deo svog života. On nama nije držao lekcije već nas je naučio da mislimo svojom glavom i sada to i radimo - kaže Kruna.

- Nakon premijere "Balkanske međe", na koju Biljana nije išla jer je pravilo u studiju glume bilo da se časovi nikad ne otkazuju, već je Mika otišao sam, on se vratio kući i u svom direktnom stilu, bez pardona, supruzi s vrata rekao da je grdno razočaran kako je Milena glumila, da nema pojma, da treba da joj vrati indeks i sve u tom stilu. Dve ili tri sedmice kasnije, kada je Milena već u Moskvi i treba ponovo da dođe u Beograd, ona zove Biljanu Aleksić da se dogovore da popiju kafu i dok one pričaju Mika prolazi i kaže ženi: "Da li je to Milena, daj mi je na telefon." I onda njoj ponavlja sve ono što je rekao odmah po povratku sa premijere - pričaju naše sagovornice i dodaju:

Luka Milutinović: U toj prostoriji gde se navodno sve događalo, kad Mika šapuće, mi sve čujemo, valjda to dovoljno govori

- Od tog trenutka u intervjuima i TV nastupima, za razliku od svega što je pričala i neprestano isticala pre toga kad je pitaju ko je najzaslužniji za njenu karijeru, Milena Radulović više ne pominje Miku i Biljanu, već neke druge ljude. Po tome se mnogo toga može naslutiti.

Bivše učenice Aleksićevog studija kažu da su Milena i Iva pokušavale da ih vrbuju da im se pridruže u optužbama, ali su one to odbile.

- Iva je često govorila da me smatra za mlađu sestru. S druge strane, nikad mi se nije poverila niti me je upozorila, već me je, eto, ostavila svom zlostavljaču. Umesto toga, posle svega, pokušala je da me zavrbuje protiv Mike. Ljuta zbog nekog tvita greškom je pozvala moju majku, iako ga je napisala druga žena istog imena, i napala da smo joj okrenuli leđa - priča Kruna Mitrović.

Kako kaže, tom razgovoru je prisustvovala i čula nešto što ju je šokiralo.

- U jednom trenutku moja mama je Ivi rekla da, bez obzira na sve priče koje ona i druge devojke plasiraju, ja iz te grupe nosim samo najlepše uspomene. U tom trenutku Iva je rekla: "Pa i ja isto." Mama i ja smo ostale u šoku, pa zar tako govori neko ko je godinama navodno seksualno uznemiravan u tom studiju - zaključuje Kruna.

DRAGAN BJELOGRLIĆ I SLUČAJ MIKE ALEKSIĆA

Miku Aleksića ne optužuje samo Milena Radulović, već su tu i druge devojke, pa nije baš verovatno da je sa svakom imao neki sličan sukob. Odmah za Milenom javno se oglasila Iva Ilinčić, potom Ivana V., pa još jedna devojka koja je u tom trenutku bila maloletna i ima poseban status u postupku. Kruna Mitrović (18), međutim, ukazuje na činjenicu koja bi možda mogla da baci novo svetlo na ceo slučaj.

- Sve ovo što ću reći su lako proverljivi podaci. Svi su javni i dostupni, što po zvaničnim dokumentima, što po objavama na društvenim mrežama. Naime, tri glavne žrtve ili navodne žrtve su na ovaj ili onaj način blisko povezane s porodicom Bjelogrlić. Mileni Radulović je mentor na Fakultetu za medije i komunikaciju Dragan Bjelogrlić. Iva Ilinčić je najbolja drugarica sa Mijom Bjelogrlić, Draganovom ćerkom. Konačno, Ivana V. je devojka Bjelogrlićevog sina Alekseja. To su činjenice. Na osnovu tih činjenica ja ništa ne tvrdim, ali smatram da, baš kao i drugi polaznici grupe koji su ovde sa mnom, kao i naši roditelji, imam pravo da pitam da li je ovde ipak malo previše slučajnosti da bi to zaista bilo slučajno? Ponavljam, nikog ne optužujem, samo iznosim lako proverljive činjenice i poručujem da je od svega najvažnije da se utvrdi puna i prava istina.

 

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Боро

23.08.2021 12:50

Oвог силеџију у затвор!