horoskop

Ovan

Ovan

Posao: Nemojte da kršite pravila koja su vezana za vaš posao. Potrudite se da radite sve onako kako vam formalnosti nalažu. Povoljan je period za manje promene po pitanju radnog mesta.
Ljubav: Možete da uživate u lepom danu i prijatnim trenucima sa voljenom osobom. Srećni ste jer imate pravu ljubav. Pored vas je partner na kojeg možete maksimalno da se oslonite.
Zdravlje: Povedite računa o unosu tečnosti, jako je važno da pijete dovoljno vode svakog dana. Pazite i na moguće probleme sa urinarnim infekcijama, ako primetite tegobe javite se lekaru.
Bik

Bik

Posao: Ponosni ste na sebe i svoje sposobnosti. Znate da ste sve što imate sami sebi stvorili. Spremni ste da uložite još veći trud kako biste ostvarili uspeh koji će vam biti jako značajan.
Ljubav: Moguće je da se malo dvoumite po pitanju kontakta sa osobom koja vam se dopada jer niste sigurni da li ona uzvraća osećanja. Dajte i sebi i njoj vremena da se stvari jasnije vide.
Zdravlje: Osetljiv grudni koš je naglašen i mogući su problemi sa srcem, povišenim pritiskom, krvnim sudovima itd. Pazite na svoje zdravlje i redovno proveravajte stanje.
Blizanci

Blizanci

Posao: Dolazi vam veliko olakšanje na poslovnom planu. Možete da očekujete dobre vesti koje će vam u ovom trenutku biti veoma značajne.Konačno ćete imati osećaj velikog olakšanja.
Ljubav: Pred vama je dan ispunjen romantičnim dešavanjima i nežnostima sa voljenom osobom. Uživaćete u lepim trenucima koje delite jedno sa drugim. Očekuje vas pozitivna atmosfera.
Zdravlje: Dolazi poboljšanje na ovom planu. Ukoliko ste u prethodnom periodu imali bilo kakve tegobe sada konačno postajete zdraviji, jači, stabilniji. Povoljan je dan za vas.
Rak

Rak

Posao: Dolazi vam bolja situacija za polje posla. Možete da očekujete da ćete imati neke srećne okolnosti. Iako je vikend počeo vi ste prilično posvećeni obavezama i polju zarade.
Ljubav: Veoma vam je važno da sa voljenom osobom nemate monoton odnos. Želite da budete uvek zaljubljeni. Svaki dan izmišljate nove načine da je impresionirate i da je zabavite.
Zdravlje: Povedite računa o bubrezima koji mogu da budu veoma osetljivi kod vas sada. Između ostalog i drugi parni organi- oči, uši, jajnici, itd mogu biti osetljiviji.
Lav

Lav

Posao: Ukoliko se bavite nekim poslom koji se vezuje za rad sa ženama, prodaju nakita, garderobe ili šminke, imaćete uspeha. Generalno vas prati faktor sreće i na polju zarade.
Ljubav: Harmonični odnosi sa osobom koju volite vam uliva osećaj i sigurnosti. Pronašli ste svoju sreću. Moguće je da u narednom periodu planirate početak zajedničkog života ili braka.
Zdravlje: Odlično se osećate i nemate nikakve probleme! Možete da očekujete jako dobro stanje na polju zdravlja. Pred vama je dan u kojem bi stanje trebalo da vam bude stabilno.
Devica

Devica

Posao: Očekuje vas prilika da ostvarite bolju zaradu. Moguće je da ćete iskoristiti svaku mogućnost koja vam se ukaže. Ne treba da oklevate već iskoristite šanse koje su pred vama.
Ljubav: Potpuno neočekivano vam dolazi susret sa osobom koja vas magnetski privlači. Celu noć ćete pokušavati da dođete do ideje na koji način da joj priđete i da je zavedete.
Zdravlje: Nemate nikakvih problema. Možete da se nadate sasvim stabilnoj situaciji. Svoje vreme i energiju ćete posvetiti ljudima koji su vam važni i uživaćete u lepoj atmosferi na ovom polju.
Vaga

Vaga

Posao: Dolazi vam priliv novca koji će vas obradovati. Možete da računate na stabilnu poslovno- finansijsku situaciju. Tokom današnjeg danamožete malo da se odmorite i opustite.
Ljubav: Možete da očekujete veoma zanimljivu komunikaciju sa nekom osobom koja je rođena u vazdušnom znaku. Pred vama je povoljan dan za flert kao i za nova poznanstva.
Zdravlje: Vodite računa o sebi i zadovoljni ste svojim životom. Na polju zdravlja vas sada ne očekuju veće tegobe. Važno je da nastavite sa primenjivanjem zdravih navika i higijene.
Škorpija

Škorpija

Posao: Posvećeni ste svom poslu maksimalno. Spremni ste da pređete put koji je potrebno preći kako bi došli do uspeha. Uz jaku odluku i radnu etiku, ostvarujete uspeh.
Ljubav: Imaćete sasvim miran i stabilan odnos sa voljenom osobom sa kojom ste već duže vreme. Pred vama je povoljan dan. Ukoliko ste slobodni lako ćete ostvariti neko novo poznanstvo.
Zdravlje: Važno je da povedete računa o ishrani. U narednom periodu su mogući manji problemi vezani za mast ili šećere, tako da je važno da ni u čemu ne preterujete i da pazite šta jedete.
Strelac

Strelac

Posao: Pred vama je faza koja će biti jako povoljna za pokretanje novih poslovnih projekata. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve na ovom planu.
Ljubav: Važno vam je da se definiše odnos sa partnerom. Spremni ste za brak i nešto ozbiljno i nećete pristati na manje od toga. Pred vama je period u kojem ćete razmišljati o budućnosti.
Zdravlje: Danas vam je intuicija posebno naglašena. Slušajte svoje unutrašnje predosećaje kako biste doneli pravu odluku. Povoljan je dan za meditaciju kao i za rad na sebi.
Jarac

Jarac

Posao: Pred vama je faza koja će biti jako povoljna za pokretanje novih poslovnih projekata. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite svoje ciljeve na ovom planu.
Ljubav: Važno vam je da se definiše odnos sa partnerom. Spremni ste za brak i nešto ozbiljno i nećete pristati na manje od toga. Pred vama je period u kojem ćete razmišljati o budućnosti.
Zdravlje: Danas vam je intuicija posebno naglašena. Slušajte svoje unutrašnje predosećaje kako biste doneli pravu odluku. Povoljan je dan za meditaciju kao i za rad na sebi.
Vodolija

Vodolija

Posao: Vaša posvećenost će se isplatiti. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni dešavanjima na polju posla. Očekuje vas period koji će vam doneti dobre promene.
Ljubav: Zadovoljni ste situacijom na ovom polju i dobijate sve ono što vam je potrebno od vašeg partnera. Možete da očekujete da ćete biti srećni u ljubavi danas.
Zdravlje: Osećate se dobro i nemate probleme. Očekuje vas period u kojem ne biste trebali da imate veće probleme. Voljenim osobama prenosite pozitivnu energiju.
Ribe

Ribe

Posao: Očekuje vas pomoć koju treba da prihvatite. Uspećete da ostvarite nešto bolju situaciju na poslu. Sreća će biti na vašoj strani tokom današnjeg dana, pa ćete ostvariti svoje planove.
Ljubav: Javno pokazujete svoje interesovanje ka osobi do koje vam je stalo i očekujete da vam ona uzvrati na isti način. Možete da očekujete da ćete imati lepo slaganje danas.
Zdravlje: Prijala bi vam masaža. Potrebno vam je opuštanje i relaksacija. Moguće je da ćete sada biti skloni i prolemima sa leđima kao i napetosti u mišićima.