MEDOJEVIĆ POSLAO JASNU PORUKU KRIVOKAPIĆU Najgori smo! Bravo, kreteni!
Foto: Printscreen

“Pad ekonomije u prvom kvartalu je 6,4 odsto – najgore perfomanse u Evropi. Bravo kerteni. Kad neznalice, lopovi, finansijski špekulanti i izdajnici vode državu. Tako je kad ministar Mickej umjesto ozbiljnog Predloga odluke o reprogramiranju duga od skoro jedne milijarde evra i detaljnog obrazloženja transakcije, sa mjerljivim parametrima, od Skupštine traži da mu “vjeruje na riječ” jer će sve biti “OK” i da je to “stari crnogorski običaj”, i da “bez majke” ne može da kaže sa kim pregovara o ovom zaduženju, ali da je dil “neviđen”. Nije rekao koliko on i Krivi uzimaju od ove transkacije i kako idu cigare”, saopštio je Nebojša Medojević.

Prema nejgovim rečima oni koji su pravili ovu i ovakvu Vladu, snose istorijsku odgovornost za haos, nered i katastrofu koja se neumoljivo približava.

“Ove bitange i lešinari sa pedigreom “ubica ekonomija” došli su da opljačkaju ovaj već opljačkani narod, povećaju dug, uzmu pare i, kad brod počne da tone pobjegnu iz zemlje”, tvrdi on.

On naglašava da je pad ekonomske aktivnosti, gubitak 10.000 radnih mesta od dolaska ove Vlade, pad uvoza, pad naplate poreza, eksplozija crnog tržista, pad naplata od akciza, tragikomični budžet je bio jasan signal da zemlja tone u haos.

“Pad ekonomije od 6,4 odsto u prvom kvartalu jasno pokazuje sa kakvim diletantima ministrima i premijerom imamo posla. Cijena ove sprdnje od formiranja Vlade, suprotno volji birača, neće biti besplatna. Naprotiv, skupo će da košta. Cijenu će platiti najugroženiji i najsiromašniji građani. Upravo oni koji su učestvovali u harangi protiv mene po nalogu botova vlasnika Vijesti i fra Gojka Perovića i matematičara Božovića, sada će platiti skupu cijenu istorijske prevare i izdaje koja je za cilj imala spas Đukanovića i DPS-a, a uništenje DF-a. Još samo da nas zaduže još 900 miliona evra, “na neviđeno” i prodaju EPCG, Luku Bar, “valoriziju Jaz i Buljaricu” i posao je obavljen – Crne Gore više nema. Bravo kreteni. Avion TO Montenegro ne može da leti bez motora!”, zaključio je Medojević.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading