SUTRA PRVO IZVLAČENJE Stan i automobili čekaju svoje vlasnike u "Uzmi račun i pobedi 2021"
printscreen/RTS

Prvo izvlačenje u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2021 biće održano sutra u 18.00 časova uz direktan prenos na prvom programu Radio- televizije Srbije.

Tada će svoje nove vlasnike dobiti pet automobila "fijat 500L" kao i stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, saopšteno je iz Vlade Srbije.

- Ako je suditi po trenutnom broju koverata, građani su ove godine odlučnije nego ikada krenuli u borbu protiv sive ekonomije, s obzirom na to da je u studiju trenutno više od 1.000.000 koverata sa fiskalnim računima i slipovima - navodi se u saopštenju.

Svi građani, kako se dodaje, imaju vremena da još danas, do kraja radnog vremena poslovnica pošte, ubace koverte u poštanske sandučiće, ukoliko žele da one budu u konkurenciji sutra za vredne nagrade.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

 

Komentari (0)

Loading