vikendica
Foto: Printscreen/PRINTSCREEN KUPUJEM PRODAJEM

Vikendice za oko 10.000 evra poslednjih godina skoro da je nemoguće pronaći a i kada se pojave, prodaju se istog dana. Vrednost nekretnina u prirodi konstantno raste, a najtraženije lokacije su uglavnom u blizini velikih gradova. Jedna koja je privukla pažnju čitalaca na društvenim mrežama nalazi se u blizini grada Kragujevca, a sudeći prema opisu vlasnice vikendica vredi svaku procenjenu paru.

Vikend kuća je na prodaju zajedno sa okućnicom a nalazi se u seoskom području. Kako vlasnica tvrdi, nalazi se na odličnoj lokaciji, na tromeđi Rogojevca-Kutlova-Kikojevca, tačnije na jednoj od "RUŽI" vetrova u ovom delu Šumadije. Imajući u vidu da je ova oblast nekada obilovala šumama, pa otuda i dobila ime, ni ne čudi što je danas sinonim za mir i uživanje.

Kuća je od centra Kragujevca udaljena oko 14 km a do nje se dolazi glavnim magistralnim putem Kragujevac - Gornji Milanovac. Nekretnina ima sve uslove za boravak, ima struju, vodu, a u procesu je legalizacije.

I nije samo nekretnina ono što Ankica ceni za ovu skromnu sumu, već je u to dodala i zemljište koje okružuje kuću. Plac je na uzvišenju od 420 m nadmorske visine a sudeći prema fotografijama, pogled sa ovog mesta je kao sa razglednice. Ukupna površina zemlje koja ulazi u cenu je blizu 50 ari od toga je 15 ari oko kuće, a ostalo je stari voćnjak, piše Blic biznis.

Vlasnice ne krije da kuća zahteva malo ulaganja i da bi je trebalo renovirati ali ističe da na parceli nema nikakvih skrivenih tereta i nepotrebnih stvari, te da je sve uredno i čisto kako dolikuje. Ono što mnogima može biti presudno u odabiru vikendice jeste da im je mir zagarantovan, jer u okolini nema obližnjih kuća a put nije prometan.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading