cev, vodovod, pucanje, Kraljica Marije
Masanori Jošida/Alo
cev, vodovod, pucanje, Kraljica Marije

Masanori Jošida/Alo

cev, vodovod, pucanje, Kraljica Marije, Foto: Masanori Jošida/Alo

 

Nakon havarije izazvane pucanjem cevi na uglu Kraljice Marije i Karnegijeve ulice velika količina vode sliva se okolnim ulicama, a voda je prodrla u podzemnu garažu Gradske uprave Beograd, rečeno je Tanjugu u gradskom Sekretarijatu za vanredne situacije.

Kiša ne pada, ali voda lipti na sve strane! Alo.rs na licu mesta, zabeležen neverovatan prizor! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 09:59 - 20.09.2019. 10:12 Ekipe na terenu cev, vodovod, pucanje, Kraljica Marije, Foto: Masanori Jošida/Alo * Reporter Alo.rs na mestu događaja koje je izazvalo kolaps u širem centru grada * Radnici pokušavaju da zauzdaju vodenu bujicu koja kulja posle pucanja cevi * Ekipe vodovoda na terenu, posle zatvaranja cevi kreće opravka Poremećaje u vodosnabdevanju imaće danas stanovnici gradskih opština Pallilula i Stari grad zbog pucanja magistralne cevi Fi 700 na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije.

 

Ekipe Sektora su na terenu na adresi Uprave u Kraljice Marije 1, radnici pumpama crpe vodu iz garaže, a vozila se uklanjaju.

 

Velika količina vode od jutros se sliva Cvijićevom ulicom, Starine Novaka, Dalmatinskom, Stanoja Glavaša, kao i Bulevarom Despota Stefana.

 

Poremećaje u vodosnabdevanju imaće danas stanovnici gradskih opština Plalilula i Stari grad zbog pucanja magistralne cevi F 700 na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije.

Vesić zadovoljan pripremama na projektu izgradnje metroa

STRUČNJACI TVRDE! Kamen za Trg republike najbolji, radovi će biti gotovi u roku!

U PLANU MERE ZA UNAPREĐENJE PEŠAČKOG I BISICKLISTIČKOG SAOBRAĆAJA Vesić: Beograd radi na povećanju mobilnosti

BONUS VIDEO: Goran Vesić posle suđenja sa Draganom Đilasom