Poplava u Beogradu
Privatna arhiva
Poplava u Beogradu

Privatna arhiva

Poplava u Beogradu, Foto: Privatna arhiva

 * U Karnegijevoj ulici rano jutros pukla je velika cev

* U Beogradskom vodovodu navode da je u pitanju havarija i da su ekipe na terenu

* Velika količina vode sliva se Cvijićevom ulicom, Starine Novaka, Dalmatinskom, Stanoja Glavaša, kao i Bulevarom Despota Stefana

Poplava u Beogradu

Privatna arhiva

Poplava u Beogradu, Foto: Privatna arhiva

U Karnegijevoj ulici rano jutros pukla je velika cev zbog čega građani tog dela grada nemaju vodu.

Vesić objavio snimak koji pokazuje koji put je prešla od trenutka kada je sagrađena do danas (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 19.09.2019. 19:41 Garaža "Obilićev venac" dobila je prvu nagradu u kategoriji najbolje rekonstruisane garaže na konkursu Evropske parking asocijacije (EPA) Goran Vesić, Foto: Tanjug/D. Kujundžić Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić objavio je video snimak sa kojim je JKP "Parking servis" konkurisao za nagradu Evropske asocijacije parkirališta za najbolje rekonstruisanu garažu.

 

Iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije medijima je rečeno da je pukla velika, distributivna cev, da za sada ne znaju koliki je kvar, kao ni kada će građani dobiti vodu.

Poplava u Beogradu

Privatna arhiva

Poplava u Beogradu, Foto: Privatna arhiva

 

"Sve ekipe su na terenu"

Sve ekipe Beogradskog vodovoda i kanalizacije su na terenu kako bi se otklonio kvar na magistralnom cevovodu na uglu ulica Karnegijeve i Kraljice Marije, zbog kojeg je došlo i do poremećaja u vodosnadbevanju.

Iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije saopštavaju da je jutros zbog kvara na magistralnom cevododu na uglu dve ulice, a u okviru rekonstrukcije tog područja, jutros oko 5 sati isticala velika količina vode iz beogradskog vodovodnog sistema.

Kako se navodi, sve ekipe su na terenu, a tokom sanacije kvara potrošači će u centralnim gradskim zonama osetiti poremećaj u vodosnadbevanju.

 

Velika količina vode sliva se Cvijićevom ulicom, Starine Novaka, Dalmatinskom, Stanoja Glavaša, kao i Bulevarom Despota Stefana.

SVAKI DAN PROLAZITE ULICOM LAZE PAČUA, A NE ZNATE KO JE ON Finansijski genije od Srbije napravio nezabeležen slučaj u istoriji bankarstva! (FOTO)

STRUČNJACI TVRDE! Kamen za Trg republike najbolji, radovi će biti gotovi u roku!

U PLANU MERE ZA UNAPREĐENJE PEŠAČKOG I BISICKLISTIČKOG SAOBRAĆAJA Vesić: Beograd radi na povećanju mobilnosti

BONUS VIDEO:Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu