Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja
Printscreen HRT
Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja

Printscreen HRT

Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja, Foto: Printscreen HRT

On je na TV Pink istakao da nijednom svojom rečju Vučić nije uvredio bilo koga posebno ne iz Hrvatske i regiona.

- S druge strane, u Kninu je opet bila proslava koju organizuje predsednica i vlada Hrvatske koja je bila puna izliva nacionalizma i mržnje i gde su se naprosto utrkivali ko će da pošalje otrovniju poruku i ko će više da preti. Pretili su nekom novom Olujom i kada vidite kakvu je ko politiku poslao vidite i kakvu ko politiku na Balkanu vodi. Pokazalo se kakve su prave namere sadašnje hrvatske vlasti, a kakve su naše namere - rekao je Vesić.

Dodao je da je poruka Srbije vrlo jasna i zapitao se gde je nestalo skoro 500.000 Srba iz Hrvatske, da li su oni otišli dobrovoljno ili ih je neko naterao pod bombama i puškama i pretnjama smrću.

Ovo su muzičari koji će nastupiti na Beer Festu!

Dugo očekivani festival Beer Fest ponudiće od 14. do 18. avgusta 120 besplatnih koncerata na 4 bine bine, a na festivalu će između ostalih nastupiti i kultni gitarista grupe The Smiths Johnny Mar, najavili su danas organizatori u Skupštini grada Beograda.

- To je najveće etničko čišćenje koje se dogodilo na kraju 20. veka i pitanje je da li će ikada i ko da odgovara zbog toga, jer do sada niko nije odgovarao. I sada se još slavi i ne mogu da razumem da u državi koja je clanica EU predsednica žali što nije učestvovala u operaciji čišćenja i nije ubijala Srbe - rekao je Vesić i dodao da Srbija i u takvom ludilu šalje poruku pomirenja i saradnje.

AERODROM DOBIO NOVO IME! Zove se po našem velikom ratnom heroju koji je poginuo iznad rodnog Valjeva!

Podsetio je da predsednik Aleksandar Vučić vodi konstruktivnu politiku i da je Srbija u mnogim krizama na Balkanu dala svoj doprinos miru. Prema njegovim rečima, Hrvatska je jedna od država koja je nastala na tlu bivše Jugoslavije, a koja svoj nacinalni identitet gradi na mržnji prema Srbima.

Spomenik Stefanu Nemanji biće visok 23,5 metara!

AUTOR: Alo/Nedeljnik.rs DATUM I VREME: 06.08.2019. 18:36 Biće prelepo! Beograd, Foto: Alo/Ognjen Radošević Spomenik Stefanu Nemanji, koji bi od od proleća naredne godine trebalo da krasi rekonstruisani Savski trg, biće, prema najavama generalnog sekretara predsednika Srbije Nikole Selakovića, visok 23,5 metara, piše Blic. Dugo očekivani festival Beer Fest ponudiće od 14.

- Mi kao država moramo tome da se suprotstavimo, a to možemo samo jedinstvom svih Srba. Važnu ulogu u tome ima predsednik Aleksandar Vučić. Ranije se taj datum u Srbiji i nije posebno obeležavao i kao da se nekako krio, pa se sve završavalo liturgijom u Crkvi Svetog Marka - kaže Vesić.

ČITAV POTEZ OKO SKADARLIJE BIĆE UREĐEN Vesić pozvao građane da čuvaju svoj grad!

Naglasio je da je tek Aleksandar Vučić kao predsednik vlade predložio da se uvede Dan sećanja na prognane Srbe i da taj dan dostojanstveno obeležavamo kako nam se ne bi nikad tako nešto ponovilo.

To je veličanje NDH i ustaštva!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 17:05 Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta smatra da dvodnevna proslava hrvatske vojno-policijske akcije Oluja u Splitu i Kninu predstavlja veličanje ustaštva i NDH. Hrvatska vojska, Foto: Youtube/Printscreen - Govori hrvatskih zvaničnika o tobože veličanstvenoj pobedi hrvatskih veterana u zločinačkoj akciji Oluja su vrhunska laž koja nema nikakvo utemeljenje u stvarnosti.

Podsetio je da predstavnici Srba iz čitavog regiona dolaze na obeležavanje ovog dana, te da se na taj način manifestuje jedinstvo i da svi Srbi, bez obzira gde žive, imaju zaštitu svoje matične države.

VELIKA POBEDA KULTURE NAD BIZNISOM Vesić: Galerija "Progres" pod zaštitom države!

Ta jedinstvena politika je, kaže Vesić, najbolja odbrana za naš narod.

Zato je, kako je naglasio, važno da Srbija bude snažna država što, navodi, ona i jeste zahvaljujući politici Aleksandra Vučića.

- Mi smo postali ponovo najjača vojna sila na Balkanu, ali smo ponovo, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, veoma uticajni u međunarodnim odnosima, a to je preduslov da možemo da odbranimo interese i da zaštitimo svakog Srbina, bez obzira gde živi - rekao je Vesić.

STIŽE DONACIJA OD 10 MILIONA EVRA Radojičić u Beogradskoj hronici saopštio značajne vesti! Velike promene stupaju na snagu 1. septembra!

VESIĆ ODBRUSIO ĐILASU I ŠOLAKU Vučić neće razgovarati sa ljudima koji prete njegovoj porodici!

"TO JE ČOVEK MALIH DOMETA KOJI JE UNESREĆIO SRBIJU" Vesić otkrio: Tadić nezakonito prisluškivao Vučića, sam je to priznao!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista