Hrvatska vojska
Youtube/Printscreen
Hrvatska vojska

Youtube/Printscreen

Hrvatska vojska, Foto: Youtube/Printscreen

- Govori hrvatskih zvaničnika o tobože veličanstvenoj pobedi hrvatskih veterana u zločinačkoj akciji Oluja su vrhunska laž koja nema nikakvo utemeljenje u stvarnosti. Hrvatska vojska i policija nije vojno pobedila krajiške Srbe već se najviše istakla u ubijanju srpskih civila, masovnom bombardovanju krajiških gradova i izbegličke kolone i sistematskom plačkanju, paljenju i uništavanju srpske imovine i infrastrukture - naveo je Linta u pisanoj izjavi.

Pročitajte još:

Linta smatra da (predsednica Hrvatske) Kolinda Grabar Kitarović je izrazila duboko žaljenje što nije bila pripadnik Hrvatske vojske tokom i poslije zločinačke akcije Oluja da i ona s puškom ubije nekog srpskog civila ili ratnog zarobljenika i da opljačka i zapali barem jednu srpsku kuću.

Zagreb najavljuje nove akcije hrvatske vojske! Na Knin su jurišali 1995, a sada spremaju OVO!

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 05.08.2019. 16:10 Oduševljen Kolindinim govorom! Damir Krstičević, Foto: Youtube/Printscreen Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević izjavio je danas u Kninu da je vlada otvorila novi proces nabavke višenamenskih borbenih aviona, što je, kako je rekao, strateško pitanje koje će biti rešeno do kraja mandata.

Tada bi, kako kaže Linta, imala dokaz da je prava Hrvatica i dostojan sledebenik poglavnika Ante Pavelića i komandanta čuvene po zlu Crne legije Jure Francetića.

- Pripadnici HOS-a na čelu sa otvorenim ustašom Markom Skejom su i ove godine u centru Knina izvikivali ustaški pozdrav "Za dom spremni" a potparolka hrvatske policije je besramno izjavila da protiv njih neće biti podignute čak ni prekršajne prijave iako se radi o krivičnom delu zločina iz mržnje - naveo je Linta.

Izraelski ambasador u Zagrebu čestitao "Oluju", ali to nije SVE! Zbogo onog što je izjavio REAGOVALA i srpska diplomatija

AUTOR: ALO.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 05.08.2019. 13:38 - 05.08.2019. 15:55 Proslava progona 250.000 Srba Kolinda Grabar Kitarović, operacija Oluja, Foto: Printscreen HRT *Izraelski ambasador u Zagrebu Ilan Mor * Čestitao Hrvatskoj godišnjicu Oluje * Srpski ambasador u Izraelu reagovao Izraelski ambasador u Zagrebu Ilan Mor čestitao je danas Hrvatskoj godišnjicu Oluje, navodeći da je Hrvatska tom operacijom vratila suverenitet u otadžbinskom ratu, što je naišlo na kritike Srbije, ali i istoričara Holokausta, piše Times of Israel (Tajms of Izrael).

On smatra i da je koncert "otvorenog ustaše" Marka Perkovića Tompsona u Splitu, još jednom potvrdio da je temelj Tuđmanove Hrvatske ustaštvo i genocidna NDH, kao i da većina hrvatskog naroda i elite ne želi da se suoči sa svojom genocidnom i zločinačkom prošlošću.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista