Horoskop, zodijak
Shutterstock
Horoskop, zodijak

Shutterstock

Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Kao da neke odluke vezane za polje finansija donosite van svoje volje ili po tuđem savetu. Moguće je da srljate u grešku samo zato što verujete nekome. Pazite na sebe.

LJUBAV: Očekuje vas prekid emotivne veze koji ste već dugo mogli da naslutite. Pred vama je period transformacije u ljubavi. Trebaće vam neko vreme da prebolite osobu koju volite bez obzira na sve.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa mokraćnim putevima. Povedite računa jer ste skloni prehladi, upalnim stanjima, kao i bolovima u donjem stomaku. Posavetujte se sa lekarom.

BIK

POSAO: Nije preterano povoljan dan za bavljenje javnim poslom, odnosno ako vam se posao vezuje za komunikaciju sa velikim brojem ljudi. Moguće je da ćete praviti neke greške.

LJUBAV: Vaš partner je pomalo razdražljiv, a vi ste suzdržani. Trebaće vam neko vreme da se emotivno usaglasite. Ova promena ritma u vašoj vezi je prilično neuobičajena.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ušima koje vam mogu biti osetljive, te su mogući problemi sa sluhom ali i upale srednjeg uha itd. Posetite lekara ako primetite neke tegobe na ovom polju.

BLIZANCI

POSAO: Imaćete dosta poslovnih obaveza. Dobro ste organizovani i ozbiljno posvećeni ostvarenju svojih ciljeva. Možete da se oslonite na sebe i svoje sposobnosti.

LJUBAV: Stabilno stanje na ovom planu vas raduje. Situacija je pogotovo dobra ako ste već u braku. Partner vam je maksimalno posvećen i vi u tome uživate. Lep period je ispred vas.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Puni ste pozitivne energije koju lako prenosite na ljude kojima ste okruženi! Možete da računate da je ispred vas jedan veoma dobar dan u kojem će vas sreća pratiti.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

RAK

POSAO: Na korak ste od toga da donesete neku pogrešnu odluku... Pokušajte da date sebi malo više vremena za analizu situacije u kojoj se nalazite i nemojte da budete brzopleti.

LJUBAV: Novo poznanstvo je na pomolu ali niste sigurni da li je to ono “pravo”. Pred vama je neka ljubavna nedoumica. Sa distance sagledate situaciju i uvidećete vrlo uskoro koja je osoba za vas.

ZDRAVLJE: Moguća je tahikardija ili problemi sa ubrzanim lupanjem srca. Preporuka je da povedete računa i o krvnom pritisku. Ukoliko bude oscilacija posetite lekara, uradite ekg...

LAV

POSAO: Povedite računa o svojoj imovini, da vam se ne bi desila neka krađa, šteta ili bilo šta slično. Nije povoljan dan za privatni posao. Mogući su gibici pa zato izbegavajte ulaganja.

LJUBAV: Moguće je da ste preterano nestrpljivi ili da imate neka očekivanja koja druga strana ne može da ispuni. Komplikovan period za ljubav dolazi, ne stižete lako do bilo kakvog zadovoljstva.

ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom su mogući. Loše varenje, osetljiva probava stvaraju regobe koje vas muče. Povedite računa o ishrani, mirujte- ne naprežite se i uzimajte dovoljno tečnosti.

DEVICA

POSAO: Delujete pomalo nerazumljivo u komunikaciji sa poslovnim okruženjem, kao da ne možete da na pravi način izrazite svoje misli. Nije vam preterano povoljan dan za posao.

LJUBAV: Flertujete u prolazu ali niste spremni za neku novu emotivnu priču. Za sada vam prija samoća. Očekuje vas faza u kojoj možete uživati u prolaznim vezama i avanturama.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa kašljem pa bi bilo dobro da se javite lekaru, kako ne bi došlo do bronhitisa, upale pluća itd. Izbegavjte zadimljene i zagušljive prostorije a pogotovo cigarete.

Horoskop zodijak horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

VAGA

POSAO: Oscilacije na polju finansija su za vas polako postale stvar svakodnevnice. Pitate se do kada će to tako biti. Za sada se potrudite da ne ulazite u preterane troškove na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da smatrate da nemate sreće u ljubavi, a zapravo nije tako. Samo ste stavili svoj fokus na pogrešnu osobu. Dolazi i novo poznanstvo. Pokušajte da razmišljate pozitivno.

ZDRAVLJE: Proverite štitnu žlezdu jer su mogući problemi vezani za disbalans hormona. Nije baš sve onako kako bi trebalo da bude, posavetujte se sa lekarom oko potrebne terapije.

ŠKORPIJA

POSAO: Ako je moguće uzmite slobodan dan ili se nemojte baviti preterano važnim stvarima danas. Nemate dovoljno koncentracije i planete vam nisu naklonjene. Moguće su greške.

LJUBAV: Imate utisak da vaš partner ne razume ono što mu govorite i da ste se nekako distancirali jedno od drugoga. U narednom periodu ćete pokušati da rešite vaše probleme.

ZDRAVLJE: Više spavajte. Potreban vam je odmor kako bi se vaše telo regenerisalo i kako biste imali priliku da budete energičniji, da se osećate bolje. Nemojte sebi da uskraćujete san.

STRELAC

POSAO: Vi želite da se potrudite da pokrenete neka nova dešavanja na poslovnom planu ali kao da vam sve oko vas govori da sačekate. Nije period za rizikovanje i brzanje, dajte svemu vremena.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljivo poznanstvo preko interneta ili na neki neobičan način. Moguće je da će neko od prijatelja spojiti vas i osobu koja vam po svim pitanjima odgovara.

ZDRAVLJE: Nema većih problema sa zdravljem. Možete da očekujete generalno dobar dan tokom kojeg ćete se u svojoj koži osećati sasvim solidno. Sve tegobe od ranije ste rešili.

Horoskop Zodijak Horoskopski znaci

Shutterstock

Foto: Shutterstock

JARAC

POSAO: Moguće je da nemate dovoljno inspiracije baš sada kada vam je potrebna. Uzmite par dana odmora i potrudite se da se distancirate od okruženja koje vam unosi nervozu.

LJUBAV: Imate utisak da ste sebi dovoljni i da bi vam nova emotivna veza donela samo probleme. Uskoro ćete demantovati sve to, kada se pojavi osoba koja će vam na neki način ukrasti srce.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Bilo bi dobro da pripazite na svoj nervni sistem koji može biti osetljiv. Skloni ste grčevima u mišićima. Prijao bi vam spa tretman, masaža, opuštanje...

VODOLIJA

POSAO: Ne odustajete od svojih ideja i spremni ste da date svoj maksimum kako biste ostvarili najbolje moguće rezultate. Posvećeni ste poslu i postavljate pravi primer ostatku kolektiva.

LJUBAV: Nije vam lako da dođete do pomirenja sa voljenom osobom ali nameravate da ostanete uporni u svojoj nameri. Nećete odustati jer vam je stalo da budete ponovo zajedno.

ZDRAVLJE: Prijaće vam fizička aktivmost. Vama je jako važno da redovno vežbate, trenirate kako biste mogli da se osećate dobro u svojoj koži. Pasivnost i lenjost vam ne mogu prijati.

RIBE

POSAO: Uz dovoljno kreativnosti i inovativnosti ćete uspeti da pronađete nova rešenja za probleme koje imate. Posavetujte se sa nekom bliskom osobom od poverenja koja vam može pomoći.

LJUBAV: Imate prevelika očekivanja od osobe sa kojom ste trenutno. Trebali bista da pogledate situaciju iz malo realnijeg ugla. Moguće je da vaša veza neće ići u onom pravcu u kom priželjkujete.

ZDRAVLJE: Nemojte da se forsirate previše. Današnji dan vam je povoljan za odmaranje. Izdvojite malo više vremena za san. Opustite se, ugodite sebi, odgledajte omiljeni film.