Horoskopski znaci
Shutterstock
Horoskopski znaci

Shutterstock

Horoskopski znaci, Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Vaša nervoza se ne odražava dobro na vaš posao. Ipak, bez obzira na poteškoće ostvarujete poboljšanje finansija. Uspećete da se izvučete iz problema brže nego što mislite.

LJUBAV: Sigurno se osećate pored voljene osobe... Ipak, tanka je linija između stabilnosti i monotonije kod vas. Ukoliko se takvo stanje nastavi, moguće je da će vam uskoro postati dosadno.

ZDRAVLJE: Moguće je da imate povećan apetit. U ovoj fazi su vam potrebni veći izvori energije i veći unos namirnica, pogotovo proteina. Nije momenat za stroge dijete.

BIK

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan za poslovno polje, pa izbegavajte donošenje preterano važnih odluka. Generalno probajte malo da se distancirate od problema koji se dešavaju.

LJUBAV: Pokušavate da sakriijete svoja osećanja ali sve vam se vidi po izrazu lica i pogledu. Budite otvoreni prema voljenoj osobi. Nemojte od nje da skrivate svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Moguća je nesvestica i malaksalost. Potrudite se da izdvojite više vremena za dnevni odmor. Pazite na sebe i nemojte da se forsirate jer vam današnji dan nije pogodan.

BLIZANCI

POSAO: Pomalo ste zabrinuti zbog aktuelnih dešavanja ali treba da imate na umu da će se sreća okrenuti u vašu korist. Iako vam se sada ne čini da će tako biti, probajte da verujete u pozitivan ishod.

LJUBAV: Susret sa voljenom osobom se bliži, a vi ste veoma uzbuđeni zbog toga. Dobro se slažete sa Ribom. Moguće je da ćete pored nje dobiti mnogo nekih emocija koje niste imali.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa cirkulacijom. Povedite računa ako ste ranije imali probleme sa venama, sada vam se mogu vratiti. Nemojte da se forsirate. Posetite lekara radi saveta.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

horoskop, zodijak, astrologija, Foto: Shutterstock, ilustracija

RAK

POSAO: Moguće je da vam neko od saradnika unosi nervozu. Ne ide vam najbolje komunikacija u kolektivu. Za sada vam više prija da se malo distancirate od poslovnog okruženja.

LJUBAV: Niste sigurni u svoja osećanja i delujete pomalo nervozno u kontaktu sa voljenom osobom. Vremenom ćete rešiti nedoumice. Nemojte ništa da forsirate i budite dovoljno strpljivi.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Potreban vam je radi bolje funkcije nervnog sistema. Mogući su i manji srčani problemi kod vas, pogotovo ako ste već ranije imali takve tegobe.

LAV

POSAO: Potrebno vam je neko vreme da odlučite kojim putem ćete krenuti. Mogući su promenlji

LJUBAV: Ostavili ste prošlost iza sebe i zadovoljni ste zbog toga. Novo poznanstvo vam dolazi u nekom javnom okruženju. Možete da očekujete da ćete osetiti leptiriće u stomaku nakon dužeg vremena.

ZDRAVLJE: Moguća je ukočenost, manji problemi sa leđima ili nešto tome slično. Nemojte da podižete težak teret. Pazite na sebe. Posetite fizijatra ili kiropraktičara, salon za masažu...

DEVICA

POSAO: Moguće je da ste usmereni na neke formalnosti ili sudska rešenja koja očekujete. Postepeno ćete ostvariti svoje ciljeve. Nemojte ništa da brzate i pokažite strpljenje na poslu.

LJUBAV: Moguće je da ste pogrešno protumačili neke signale. Postoji osoba koja bi sve dala da bude sa vama. Nemojte da sumnjate u svoje kvalitete i kada se bude ukazao trenutak- napravite prvi korak.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola i masne hrane. Moguće je da ste skloni nekim manjim problemima sa jetrom. U svakom slučaju, vreme je da povedete više računa o svom zdravlju.

horoskop, zodijak, astrologija

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

VAGA

POSAO: Zabrinuti ste za polje finansija jer se u prethodnom periodu neke stvari nisu odvijale onako kako ste planirali. Možete da očekujete da ćete rešiti probleme koji vas muče.

LJUBAV: Dopada vam se jedna osoba koja deluje veoma misteriozno i privlačno. Moguće je da je u pitanju neko rođen u vodenom znaku. Iskoristite današnji dan da se bolje upoznate sa njom.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor i opuštanje. Nađite dovoljno vremena za sebe ali i za kvalitetan san. Potrudite se da ugodite svojim potrebama i da date šansu svom telu da se regeneriše.

ŠKORPIJA

POSAO: Niste zadovoljni poslovnim ugovorom koji vam je ponuđen i planirate da predložite neke izmene. Moguće je da nećete pristati na saradnju po svaku cenu, radije ćete čekati novu priliku.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku mogući su manji nesporazumi sa voljenom osobom. Povoljan je dan za slobodne Jarčeve, bliži vam se nova veza. Opustite se i pokažite da umete da budete spontani.

ZDRAVLJE: Koža vam je osetljiva. Potrebna vam je bolja nega, kao i zaštita od sunca. Takođe, povedite računao hidrataciji jer mogući problemi sa suvoćom kože. Negujte sebe.

STRELAC

POSAO: Nije vam lako da izađete na kraj sa svim poslovnim obavezama koje vas očekuju. Pred vama je naporan dan. Potrebna vam je jako dobra organizacija kako biste sve postigli.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna pomalo stidljiva i prilično skromna osoba. Pokušaćete da joj priđete. Nije vam lako da nađete način da doprete do njenog srca.

ZDRAVLJE: Želudac vam je osetljiv pa treba da pazite na ishranu. Smanjite i unos kofeina. Mogući su manji problemi sa gorušicom, odnosno pojačanom želudačnom kiselinom.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop, mesec

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

JARAC

POSAO: Nije preporučljivo da rizikujete danas. Mogli biste da budete oštećeni od strane neke osobe rođene u znaku Blizanaca. Povedite računa da vas neko ne obmane, pazite na svoja očekivanja.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv dan za polje ljubavi... Slede vam nova poznanstva u kojima ćete uživati. Flertujete i to vam prija. Volite da budete u centru pažnje i da vam se drugi dive.

ZDRAVLJE: Preporučuje vam se bavljenje sportom. Umerena fizička aktivnost može jako da vam prija. Povedite računa o manjim problemima sa očima ili o promeni dioptrije.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko ne budete bili dovoljno posvećeni poslu, uslediće neke posledice. Potrudite se da menjate svoj stav i da pokažete dovoljno truda. Od vas se mnogo očekuje u ovom periodu.

LJUBAV: Partner vam je veran i posvećen. Osećate se zadovoljno i smatrate da ste napravili pravi izbor na ovom polju. Možete da očekujete stabilnu ljubavnu situaciju bez ikakvih problema.

ZDRAVLJE: Prolazna prehlada je moguća. Povedite računa o tome da ojačate svoj imunitet, povećajte unos vitamina, više odmarajte, pijte dovoljno vode. Nemojte da zanemarujete svoje zdravlje.

RIBE

POSAO: Neophodno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim okruženjem ako želite da budete prihvaćeni od strane istog. Moguće je da ste na prvu loptu pokazali nekako krut ili grub stav.

LJUBAV: Moguće je da voljena osoba smatra da imate neka preterano stroga pravila za vašu vezu. Potrebno je da joj pokažete da ćete biti spremni da budete fleksibilniji u odnosu sa njom.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Potreban vam je neki vid relaksacije kako biste se bolje osećali. Odgovaralo bi vam takođe i da izađete negde sa prijateljima, da se malo opustite.