horoskop
privatna arhiva
horoskop

privatna arhiva

Foto: privatna arhiva

Od svoje najranije mladosti, Blizanci impresioniraju druge svojom duhovitošću i domišljatošću. Oni mogu da budu stručnjaci u raznim područjima jer su izuzetno znatiželjni, te su od svih znakova zodijaka upravo Blizanci najpametniji.

Imaju nekoliko talenata jer je znak dupli. Međutim, bez obzira koje područje ličnog rasta Blizanci odaberu, oni shvataju sve i postižu izvanredne rezultate.

Odlučni su i snalažljivi. Visoki intelekt je njihov dar koji nadomešta nedostatak fokusa koji je pozadina njihovih neverovatnih mentalnih sposobnosti.

horoskop

shutterstock

Foto: shutterstock

Blizanci su najinteligentniji horoskopski znak – to potvrđuje činjenica da se Blizanci mogu pohvaliti da imaju najveći broj nobelovaca u odnosu na druge znakove. Nobelovu nagradu dobilo je ukupno 97 Blizanaca, uključujući Boba Dilana, dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

To što su Blizanci na vrhu ne treba da iznenađuje – oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur. Blizanci imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju da ispadnu dvolični, usmereni na sebe, ali s njima je uvek zabavno, uz to što su inteligentni. Oni su uvek glavni na zabavi, ali znaju da budu skloni i dubljim emocionalnim razgovorima s ljudima koji im se otvore i kojima je potrebna pomoć te su pravi su prijatelji u nevolji.

BONUS VIDEO: