OVAJ BROJ OTKRIVA BUDUĆNOST Saznajte vašu sudbinsku kartu! Da li imate brak iz interesa, imate li para i pravu ljubav!

Zaboravite na subotu i vremensku prognozu, jer numerolozi tvrde da ovaj broj određuje zajedničku budućnost

Mlada, svadba, bežanje
Foto: Shutterstock, ilustracija

Sve odluke koje parovi donose o svom budućem zajedničkom životu vrlo su važne. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja takođe nije zanemarljiva. Zaboravite na subotu i vremensku prognozu, jer numerolozi tvrde da datum izricanja sudbonosnog "da" određuje zajedničku budućnost. Otkrijte svoj broj i saznajte kakav vas brak čeka.

 

Računanje

Saberite brojeve datuma venčanja i sabirajte dok ne dobijete jednocifren broj. Ako je datum venčanja 26. 1. 2006. vaš broj je broj osam.

Na osnovu datuma rođenja saznajte KOLIKO DECE ćete imati! Četiri broja otkrivaju da ćete uskoro zatrudneti!

AUTOR: I. Mikić DATUM I VREME: 31.07.2019. 21:00 - 31.07.2019. 21:24 Nema greške! Numerolog: Gordana Goca Dragišić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević Numerologija nas ubeđuje da na osnovu datuma rođenja možemo da predvidimo koliko dece ćemo imati u budućnosti, i da li ćemo ikada biti roditelji.

 

Broj 1 - Romantičan i nežan par

Ovim datumom vlada Sunce, što znači da su u ovoj bračnoj zajednici najvažniji optimizam i međusobno poverenje. Izbor datuma venčanja čiji je zbir 1 otkriva da ste vrlo zaljubljen i nežan par. I vaš susret je bio vrlo romantičan, a zabavljanje nezaboravno. Pre nego što ste se odlučili za brak, analizirali ste jedno drugo, jer oboje želite da vaš brak uspe.

SREĆNO PORODIČNO GNEZDO ILI UKLETA JAZBINA? Saznajte kako da izračunate vaš KUĆNI broj koji otkriva sudbinu vašeg doma!

Broj 2 - Deca su jedini razlog za brak

Ovim brakom vlada Mesec. Ako se odlučite za datum koji daje broj 2 moguće su dve krajnosti. Ili želite venčanje u najužem krugu ili pravu javnu ceremoniju. Vrlo važan sastojak za uspeh braka je emotivna zrelost oba partnera, a glavni razlog za venčanje je želja za porodičnim životom i toplinom doma sa srodnom dušom. Moguće je čak da su u ovom slučaju deca i jedini razlog za ulazak u brak.

UVEK BIRATE POGREŠNE PARTNERE? Numerologija otkriva kako da izbegnete loše veze uz pomoć BROJEVA!

Bebe, deca, blizanci
Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 3 - Brak iz interesa

Venčani dan sa brojem 3 savršeno odgovara bračnom dogovoru sa mnogo interesa. Ipak, ako od braka očekujete mnogo, taj vam broj garantuje razočaranje. Ova je veza pod vladavinom Jupitera, u njoj će biti mnogo dece. Mana ove zajednice može biti nedostatak snažnih osećanja.

PRIJATELJI IH IZDAJU Sudbinski nije dobar broj, ali su neverovatno izdržljivi! Otkrivamo sva tumačenja vezana za numerološki broj TRI!

Broj 4 - Vas je spojila sudbina

Ovom bračnom zajednicom vlada Saturn. Parovi koji su izabrali datum kome je zbir 4 vrlo su detaljno razmišljali o odgovornostima koje brak donosi i pažljivo su odmerili svako "za" i "protiv" ove važne odluke. Prema numerologiji, ovaj par kao da je spojila sama sudbina jer ovaj datum venčanja znači vernost do groba.

 

Broj 5 - Komunikacija je na prvom mestu

Ako ste izabrali ovaj datum za dan venčanja, znači da vam je najvažnija kvalitetna komunikacija s partnerom. Ova veza se uspešno bori protiv dosade, dosta ćete putovati. Mladi parovi, koji su se rano venčali, pravi su primer ovog braka kojim vlada Merkur.

Broj 6 - Brak je najvažniji za vas

Za svoju bračnu zajednicu dobili ste blagoslov Venere. Ljubav, nežnost, mir i sreća su obeležja ovog braka.

ČETVRTKOM SE RAĐAJU SREĆNICI, SUBOTOM BAKSUZI Otkrijte šta dan rođenja prema srpskim verovanjima kaže o VAMA!

muž, žena, brak, veza
Foto: Shutterstock, ilustracija

Broj 7 - Promena plana

Uran vlada ovom vezom, a njegov broj 7 može da znači greške i ne baš mudre odluke. Obe strane ove bračne zajednice zahtevaće izvestan nivo slobode. Za ovaj dan često se odlučuju osobe različitih uverenja, vere ili nacionalnosti. Broj sedam označava iznenađenja u svakodnevici.

Broj 8 - Seks je važan deo vaše bračne sreće

Želite da budete složni sa partnerom u svakom pogledu, posebno u seksualnom. Sklad neće biti teško ostvariv jer se partneri razumeju pogledima, bez reči, pa je tako već pri prvom susretu oboma bilo jasno da su kao stvoreni jedno za drugo.

SAMI POŠTUJU SVOJA PRAVILA Skloni su svađama i pravi su lenjivci! Sva verovanja vezana za numerološki broj 4!

Broj 9 - Ljubav sve pobeđuje

 Pod uticajem Neptuna moguće je da se jedna strana radi sklapanja braka odluči i na beg od kuće. Moguće je i da je reč o bračnoj vezi u kojoj oba partnera imaju neku smetnju emocionalne ili fizičke prirode. Iako se čini da su i okolnosti i svi bili protiv njega, brak sklopljen ovog dana je sudbinski.

Par, veza, seks, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

BONUS VIDEO:

Alo analiza otkriva kako da izračunate da li ćete biti bogati

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi