Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Shutterstock
Ljubomora prevara špijuniranje preljuba

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Ljubomora zna da zakomplikuje emotivne odnose. Uglavnom dolazi iz naše lične nesigurnosti i strahova od gubitka. Česta zabluda u ljubavi jeste ta da, ako nema ljubomore, nema ni ljubavi.

Manifestacija ljubomore je i nepoverenje u partnera. Ako je veza čvrsta, puna ljubavi i uzajamnog poštovanja, tu onda ljubomora nema šta da traži.

PROČITAJTE I:

 

Skloni smo i da “veštački” izazivamo partnerovu ljubomoru, ne bi li došli do potvrde da mu je stalo i koliko. Ali, kada jednom otvorite tu Pandorinu kutiju, više nema povratka.

Dan + mesec + godina rođenja = lični broj

Primer: 12. 9. 1986.

1 + 2 + 9 + 1 + 9 + 8 + 6 = 36 = 3 + 6 = 9

Kako numerološki lični brojevi ispoljavaju ljubomoru?

muž, žena, brak, veza

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LIČNI BROJ 1

Žele da budu voljeni, i ako posumnjaju, eto ljubomornih scena. Oni veoma vešto kriju svoje emocije i ne pokazuju ljubomoru. Partner mora dobro da ih poznaje da bi shvatio o čemu je reč. Ne vole da njihov partner ima prijatelje suprotnog pola. Ako se kojim slučajem upustite u flert iz čiste zabave, računajte na buru. Njih jedino može da smiri iskreno uveravanje u postojanje ljubavi.

LIČNI BROJ 2

Verne osobe, a to isto očekuju i od partnera. Bezuslovno. I najmanja sumnja u odanost će ih duboko povrediti, i tada neće kriti ljubomoru. Da bi bili sigurni, moraju da znaju kretanje partnera u svakom trenutku, jer očekuju iskrenost i posvećenost u vezi. Veoma su posesivni i ne žele da dele tu emociju ni sa kim, ni sa partnerovim prijateljima ni sa njegovim bližnjima. Biće ljubomorni ukoliko im ne poklanjate dovoljno pažnje, naročito u društvu. Ali ako ih stavite u prvi plan, umiriće se.

 

LIČNI BROJ 3

Vole da se igraju, flertuju i budu zabavni u društvu. Ne pokazuju ljubomoru ako partner koketira sa drugima, u tome ne vide ništa loše osim zabave. Ali, ako partner vodi sa nekim intelektualne razgovore, to će ih totalno izbaciti iz koloseka. Za njih je mentalna veza mnogo važnija od fizičke. Tada postaju razdražljivi i bivaju namrgođena gunđala. Otvoreno pokazuju ljubomoru. Ako im stavite do znanja da su oni ipak najzanimljivije osobe na svetu, ješće vam iz ruke.

LIČNI BROJ 4

Znaju ponekad i da glume da su povređeni, i kada to nisu, da bi kod partnera izazvali grižu savesti i tako ga još čvršće vezali za sebe. Odani su, pa treba imati strpljenja za njihovo promenljivo raspoloženje. Skloni su da naprave problem za sitnicu. Smiriće se ako im priredite romantičnu večeru ili im poklonite neku skupu stvar.

PREPORUČUJEMO:

 

LIČNI BROJ 5

Biće veoma ljubomorni ako partner pokaže divljenje prema nekom drugom, ili ako posumnjaju da je partneru neko lepši, uspešniji i pametniji od njih samih. Tada se osećaju ugroženo. Ne vole da gube, pa ako osete da im voljena osoba izmiče, otvoreno pokazuju ljubomoru. Umiriće se kada budu sigurni da ponovo suvereno vladaju.

raskid, par, svađa, prevara, ljubomora

Shutterstock

Foto: Shutterstock

LIČNI BROJ 6

Odani, ali i ljubomorni. U težnji da zadovolje voljenu osobu, potpuno se predaju. Ako uvide da se to ne ceni dovoljno, smatrajući da partner nema šta da traži na drugoj strani, jer od njih dobija sve, postaju posesivni. Sami ne vole da flertuju, a ako to partner čini, uvrediće se i mogu biti agresivni. I mala sumnja izaziva ljubomoru. Trebaće im puno uveravanja i dokaza da bi se uverili u suprotno.

LIČNI BROJ 7

Vole da im se ugađa i da im partner laska. Kako su veoma intuitivni, odmah osete da li je to iskreno. Ako postignu harmoniju u ljubavi, nikada ne ispoljavaju ljubomoru. Ali, ako partner prokocka njihovo poverenje, večito će sumnjati i proveravati voljeno biće – gde je, sa kim je i šta radi. Nisu ljubomorni bez razloga. Ako postoji iskrenost, znaju, isto kao što odmah prepoznaju i laž.

Par, raskid, tuga, depresija, svađa

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

LIČNI BROJ 8

Veoma su ljubomorni po prirodi, jer su opsednuti ljubavlju i seksom. Vole sa flertuju i ne propuštaju priliku za osvajanjem ili čak i za avanturom. Partneru to isto ne praštaju. Intuitivni su, i lako dokuče tuđa osećanja. Zato će nanjušiti i prevaru, i žestoko se osvetiti. Ljubomora je sastavni deo života osmice, i ako se to prihvati kao neminovnost, sa njima je lako izaći na kraj.

LIČNI BROJ 9

Veoma su liberalni, čak skloni da prihvate preljubu, ali samo u slučaju da je to čisto fizička privlačnost. Ako je, međutim, reč i o duhovnoj povezanosti, onda veoma burno reaguju. Kada se lične tajne povere drugom, skloni su da naprave haos. Planu brzo i nekontrolisano, praveći žestoke ljubomorne scene. Smiriće se kada im se dokaže da su u partnerskim odnosima prvenstveno bliski prijatelji, pa tek onda ljubavnici.

Četvroka puno radi, ali nikada ne zaradi dovoljno! Evo šta sve nismo znali vezano za numerološki broji 4!

AUTOR: Slovopres/M.M. DATUM I VREME: 13.07.2019. 12:30 - 13.07.2019. 12:36 Osobine određenih brojeva, kako njihove pozitivne, tako i negativne strane. Na redu je stabilan broj 4 Foto: Shutterstock, ilustracija Lični broj je ono što čini čovekovu suštinu, kakav je iznutra, delimično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače.

 

BONUS VIDEO:

 Alo analiza otkriva koliko dece ćete imati