KONAČNO JE MISTERIJA REŠENA! Ako se budite stalno u isto vreme, to znači samo jedno!

Postoje unutrašnji sistemi i satovi koji pomažu u regulisanju naših telesnih funkcija.

spavanje, hrkanje, muškarac
Foto: Shutterstock, ilustracija

Naše duhovno blagostanje i fizičko zdravlje su direktno povezani.

 

Tradicionalne kineske medicinske metode posebnu pažnju pridaju obrascima postavljanja energije i njenog kretanja u različitim delovima tela u različito vreme. Unutar 24-satnog ciklusa telo daje različite energije različitim organima. Ukoliko se konstantno budite u isto vreme, to bi moglo značiti da su neke energije blokirane ili pogrešno usmerene. To narušava prirodnu ravnotežu i cikluse.

VELIKI TROŠKOVI ISPRAZNIĆE VAM DŽEPOVE Mace su umiljate i nežne, ali ono što nosi njihovo značenje u snu neće vam se dopasti!

San, spavanje, košmari, noćna mora, sanovnik
Foto: Shutterstock, ilustracija

Organima je potrebna energija da bi se iscelili i funkcionisali. Ovde je lista koja objašnjava povezanost vremena i organa u telu. Mnoge od tih blokada treba posmatrati i fizički i emocionalno. Trebalo bi i da razmislite šta ste i kada jeli, jer to može da bude razlog vaših simptoma, piše Lepa i srećna.

21:00 – 23:00 sata

To je prosečno vreme kada većina ljudi pokušava da zaspi. Ovo je vreme kada se naš endokrini sistem rebalansira i puni enzimima. Endokrini sistem upravlja hormonima i metabolizmom. Ukoliko imate problema sa spavanjem u ovom trenutku, možda ste zaglavili u modu „bori se ili beži“. Još uvek ste psihički zaglavljeni u događajima proteklog dana ili se već pripremate za sutrašnje izazove. Ponavljajte pozitivne mantre i oslobodite se formacija koje vam uzrokuju napetost. Ukoliko se ne hranite ispravno ili prekasno jedete, to može dovesti do blokade.

SNOVI REŠAVAJU MNOGE VAŠE ŽIVOTNE TRAUME Oni vam poručuju šta vas zaista očekuje! Obratite pažnju na neke od ovih detalja!

telefon, devojka, san, mobilni, spavanje, raskid
Foto: Shutterstock, ilustracija

23:00 – 1:00 sat

Ako se često budite u ovom trenutku, to može biti zbog zameranja koje nosite u sebi. Ovo je vreme u 24-satnom ciklusu kada se yin energija pretvara u yang. Yang energija je vrlo aktivna, a telo tu energiju mora sačuvati za sledeći dan. Pojačajte ljubav i poštovanje prema sebi, dajte sve od sebe da se smirite i čuvajte energiju. Ovo je vreme kada žučna kesa razbija masti. Možda unosite previše nezdravih masti ili ulja.

01:00 – 3:00 sata

Ovo je ključno vreme za detoksikaciju tela i proces obnavljanja. Vaša jetra ispušta toksine i stvara svežu krv. Buđenje u to vreme ukazuje na ljutnju, frustraciju i negativne formacije. Ukoliko se ne rešavate ovih duhovnih toksina, vaša „duhovna jetra“ pokušava skrenuti pažnju na ove probleme.

 

03:00 – 5:00 sati

Ovo je vreme kad vam se pluća oporavljaju i opskrbljuju vaše telo kiseonikom. Proverite da li vam je dovoljno toplo kako bi olakšali rad telesnih funkcija. Ako se probudite tokom tog vremena, probajte da uradite neke vežbe disanja. Problemi s plućima često se odnose na bol i tugu.

05:00 – 7:00 sati

Svi toksini koji su ispušteni i razgrađeni tokom noći odlaze iz sistema. Debelo crevo je aktivno tokom tog vremena. Loša ishrana ili prekasna večera mogu dovesti do problema koji će vas probuditi u ovom trenutku.

Najavljuju velike brige i muku, a ovo su sva verovanja vezana za snove o kiši!

AUTOR: Horoskopzadanas/M.M. DATUM I VREME: 26.09.2019. 12:29 Kiša koju vidite u snu može biti simbol suza i tuge, ali i milosti i oproštaja. Foto: Alo!/ Masanori Jošida Ako ste sanjali kišu, to je znak da vas u bliskoj budućnosti očekuju promene. Ako je kiša slaba, u pitanju su male promene koje neće drastično uticati na vas.

 

BONUS VIDEO:

Saznajte za 2 minuta da li ćete se ikad udati!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi