usamljenost
Shutterstock
usamljenost

Shutterstock

usamljenost, Foto: Shutterstock

 

Mnogima nije lako da nađus voju srodnu dušu, ali ipak se skarse uz nekoga pa ih kompromis dovede do sreće i mira na emotivnom palnu.

Ipak, postoje znakovi koji su teški za "saradnju". Da li zbog visokih kriterijuma, nemogučsnosti razumevanja ili nečega trećeg, ali ovi znakovi Zodjaka jednostavno nisu te sreće.

Devica

Pedantna, uredna, ali i sa opsesivnokopulzivnim poremećajem, Devici je teško ugoditi. Ljubav s njom je naprosto nemoguća misija. Ovaj znak sklon je racionalizovanju, pa čak i emocija. Devica na svet gleda kroz lupu i analitičkog je pristupa, pa se kod nje na testu lako pada. Dakle racio iznad emocije.

ljutnja

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

Lav

Iako je sklon prekomernom konzumiranju ljuvavnih odnosa, Lav često ima problem da nađe "onu pravu"... jer, da se ne lažemo, koja bi mogla biti prava za kralja.Kako voli da je uvek u centru pažnje, Lav partneru neće dozvoliti da ga zaseni, ali s druge strane dovešće u pitanje njegove kvalitete ako nije u fokusu javnosti. Ajd sad, budite pametni...

zla žena

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

Vaga

Lepa, ma šta lepa, prelepa Vagica, uvek slatkorečiva i mila nikada neće moći da donese konačnu odluku kada su partnerski, ali i svi drugi odlosi u pitanju. Pa, iako voli da flertuje, na tom istom flertu se često sve i završi.

Neodlučnost

Shutterstock

Neodlučnost, Foto: Shutterstock

 

Bik

Sačekajmo malo da ga prođu sve pubertetske bubice, pa dok završi školovanje, pa da se zaposli, pa da se zaradi, ali baš, baš da se zaradi, kako bi se Bik usudio da oseti emociju koja ga stravično plaši. Ima nade za njega, ako ga ne sustigne kriza srednjih godina, e onda može samo još da broji svoje novčanice, jer se neće usuditi da išta naruši njegov komfor.