Ima i takvih: Tri horoskopska znaka koja ne podnose leto
Foto: Shutterstock

Vrućina, visoke temperature, razni insekti koji se pojavljuju izazivaju napetost i umor. Oni više vole planinu i njenu tišinu, uprkos moru, zabavama na plaži i ronjenju. Za razliku od nekih ljudi koji uopšte ne podnose hladnoću, dobro se osećaju kada je, recimo, prohladno vreme i kada se mogu ušuškati u toplom pokrivaču.

Bik

Dajte mu zimske sportove i daće vam dušu. Bik voli zimu i sigurnost koju nudi, jer ovo godišnje doba ne predviđa intenzivne i velike promene ili nestabilnost. A za odlazak na more (ako ne može da ga izbegne) veća je verovatnoća da će zaroniti samo da bi se ohladio i odmah izašao.

Devica

Zima je vreme kada Devica daje sve od sebe. Leti je umorna i lako gubi pažnju i to joj ne pomaže da se fokusira na posao koji je Devicama vrlo važan. Kada je hladnije vreme ostaje fokusirana i pomno prati svoj raspored. Vrućina jednostavno nije za Device.

Jarac

Jarčevi su potpuno posvećeni poslu i leto im ne pomaže da ostanu fokusirani na svoje ciljeve. Svake zime postavljaju ciljeve i organizu svoj život, dok im leto ometa planove.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading