Zvezde otkrivaju: Koji je razlog raskida sa bivšim partnerom?
Foto: Shutterstock

Ovan

Ljudi rođeni u znaku Ovna ponekad mogu biti „previše” – nestrpljivi su, energični i zahtevni. Možda vas je partner, ako je rođen u znaku Ovna, odbacivao jer niste mogli da držite korak sa njim, ili ste se možda posvađali i shvatili koliko njegova priroda može biti nezrela i netolerantna. U svakom slučaju, sada kada ste slobodni, konačno možete da se opustite i uživate u miru.

Bik

Pokušali ste da odvratite Bika od druženja sa nekim ko vam se ne sviđa ili od odlaska u isti restoran u koji obično idete – kako vam je to uspelo? Bikovi su neverovatno tvrdoglavi i, šta god da uradite, teško da ćete prpromeniti njegovo mišljenje. A ako ste raskinuli sa Bikom, ostavite ga na miru i ne očekujte izvinjenje u skorije vreme. Da, raskid će uticati na njega, ali on je jednostavno previše tvrdoglav da bi se vratio.

Blizanci

Blizanci su prevrtljivi romantičari koji nikada nisu sigurni šta žele. Možda ćete uspeti da ih naterate da postanu posvećeni vašoj vezi, ali njihove promene raspoloženja i igre ‘toplo-hladno’ brzo će vam dosaditi. Blizanci su takođe izmislili “ghosting”, pa nemojte da se iznenadite ako se ne čujete sa njima četiri meseca, a zatim dobijete "Hej, šta ima?" poruku kao da se ništa nije dogodilo.

Rak

Osetljivi i sentimentalni, Rakovi su poput tipičnog lika u svakoj romantičnoj komediji sa kojom bi žena trebalo da završi. Oni su oprezni i verovatno se plaše da vas izgube, pa im je potrebno stalno uveravanje. Oni žude za sigurnošću i veoma su pažljivi sa novcem, što ih čini dobrim bračnim partnerom, ali manje zabavnim ako ste zajedno u noćnom izlasku. Nerado se otvaraju, a to može zvučati kao mnogo posla za vezu.

Lav

Tužna istina za svakoga ko je pokušao da izlazi sa Lavom je da Lav ne želi da bude voljen, želi da bude obožavan! Lavovi su veoma zahtevni i srećni su samo kada su obasuti pažnjom, a mogu biti nezreli kada se osećaju zanemareno. Neverstvo nije neuobičajen problem kod ovog znaka, a njihov narcizam često može izaći na videlo.

Devica

Device su pune problema. Oni vole da rade i rade mnogo više nego što vole. Ako ste raskinuli sa Devicom, verovatno se i dalje osećate loše i krivim, jer osim što su pune poštovanja, Device su često veoma nežne i ljubazne osobe. Ali nemojte se osećati loše – na kraju krajeva, uradili ste ono što je najbolje za vas.

Vaga

Vage su veoma kontradiktorne, pa ako vam se činilo da nikada ne možete da pobedite u svađi u vezi, niste pogrešili. Rasprava sa Vagom je beznadežna, kao i izbegavanje svađa. Nedoslednost Vaga znači da nikada ne znate šta će ih tačno nervirati iz nedelje u nedelju, a toliko su dobre u racionalizaciji svojih argumenata da će vas uvek ubeđivati u svoju stranu priče. Iskreno govoreći, trebalo bi da budete srećni što ste odlučili da raskinete sa Vagom.

Škorpija

Svi znaju na šta pristaju kada uđu u vezu sa Škorpijom: strastveno će vas voleti, ali kada su ljuti, taj bes se i te kako može osetiti. Oni su intenzivni, ponosni su i verovatno zarađuju više od vas. Teško je ne biti privučen tajanstvenošću i samopouzdanjem Škorpije, ali vrsta posesivnosti koju pokazuju u odnosima je potpuno iscrpljujuća.

Strelac

Strelčevi mrze da se vezuju za drugu osobu. Morate biti spremni da se spakujete i preselite na drugi kraj sveta na nekoliko meseci ili da spontano izađete u 2 ujutru ako želite da idete u korak sa njima, a to je veoma zamorno. Osim toga, ako vas kratki raspon pažnje Strelca nije odvratio od veze, onda će njegova bezobzirna iskrenost sigurno to učiniti.

Jarac

Jarčevi su postojani i skromni, ali žestoko ambiciozni. Oni nemaju ego Lava, ali su skloni da sebe shvataju previše ozbiljno. Takođe veoma poštuju autoritet i tradiciju i mrze nekontrolisane emocije ili javno ispoljavanje osećanja. Dakle, nisu baš idealan tip za veze.

Vodolija

Vodolije vole da prkose konvencijama, pa ako se niste istetovirali, ofarbali kosu u čudnu boju ili izbušili obrve dok ste bili zajedno, šteta je minimalna. Vodolije su zabavne i slobodoumne , ali često žive u svojim svetovima. Njihova srca i umovi su uvek otvoreni, pa iako je možda teško izlaziti sa Vodolijom, oni će skoro uvek želeti da ostanu prijatelji sa vama i nakon raskida.

Ribe

Ribe su mirotvorci zodijaka i imaju jaku tendenciju da postanu 'otirači' ako im to dozvolite. Veoma su intimne i stalno se izvinjavaju, što vremenom može postati veoma zamorno

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading